0

evet sorumani de başka bir hesabım vardı ilk kullandığım hesap 1 haftada 25 türk lirasına ulaşmıştım sırf parayı veriyorlar mı diye gerçekten banka kartıma paramı yatırdılar güzel bir site ama bu siteden öyle evde oturup bunu iş olarak yapmanız çok zor çünkü maksimum günde 10 saat aktif olsanız ayda 300 türk lirası kazanırsınız

0

hayır daha çekmedim kazandığımı. hala bankada duruyor. ilk geldiğinde çok heyecanlanmıştım. ismini görünce bir mutlu oldum.. ama çekeceğim sanırım. 25tl bile olsa insan mutlu oluyor.

0

daha 5.60 türk liram var inşallah 25 türk lirasına ulaşınca parayı çekecem ilk param olacak inşallah hemen almaya çalışacağım biraz daha çok soru cevaplamak gerekir emek isteyen bir iş uğraşaman gerekleri ben öğrenciyim çok vaktim yok o yüzden bu kadar az paraya sahibim inşallah biraz daha vakit ayırıp paramı almaya çalışacağım herkezede allah nasip etsin

0

evet çektim şuanda biriktiriyorum sebep ise şanlı galatasarayımın beşiktaş maçına gitmek için sitede çok iyi paralar dönüyor fakat aktiflik gerekiyor ben şuana kadar 625 türk lirası çektim ama 5 ay oldu günde 12-13 saat verirseniz kazanırsınız bu parayı bu da imkansız ben hafta içleri 2 saat instagrama gireceğime burda takılıyorum hafta sonlarıda 5-6 saat takılıyorum allah herkese bol kazanç versin ayrıca kazançların artması dileğiyle bekliyoruz..

0

hayır henüz alt sınırı dolduramadım.bir süredir üyeyim fakat aşırı zaman veremediğim için sınır dolmadı ve hala çekemedim.dolduğu zaman parayı çekeceğim hemen.

0

ben daha yeniyim insallah kazanirim bende.. paraya ihtiyacim var

0

daha çekemedim ama inşallah kısa sürede ödeme limitine ulaşıp almak nasip olun ama sanki az kazanamıyorum gibi geliyor biraz sadece banamı oluyor ne

0

burdan ilk kazancımı çektim benimde ikinci kazancım için uğraşıyorum bakalım ne zaman olur buraya sık giremiyorum zaman harcıyamıyorum biraz emek istiyor çok soru çok cevap uzunca cevap olursa daha çok kazanç

1

evet burada kazandığım paraları çektim ben toplam 2 defa ödeme aldım buradan üç ödemeyi de talep ettim 4 ödeme için de şimdi çaba sarf ediyorum ve en çok cevapsız sorular a yöneliyorum bakalım bu hafta içinde yine ödeme talebi ne ulaşacak mıyım bunun için de bayağı aktif olmam gerekiyor eğer gün içinde çok aktif olup ve çok soru cevaplarsam sanırım bu hafta da ödeme talebine ulaşacağına inanıyorum evet kuruş kuruş birikiyor ama eğlenceli yani insan çaba gösterip kuruş kuruş kazansak da insanın hoşuna gidiyor siteyi de çok beğendiğim için hiç sıkılmadan boş zamanında ve boş kaldığında her zaman aktif olmaya çalışıyorum ve daha da çok kazanmaya çalışıyorum bilgi edinmeye çalışıyorum.

0

bir kere 25 lira talep ettim birkaç gün içinde hesabıma yattı fırsat buldukça giriyorum siteye. bu site sayesinde hem para kazanıyorum hemde bilgi dağarcığımı genişletiyorum. bazen bilmediklerimi de araştırıyorum genel kültürüme epey katkısı oluyor.

0

hayır ben de daha önce para çekimi yapmadım çünkü yeniyim daha bugün uyuya olduğum bir arkadaşım tavsiye etti kuralları falan her şeyi çok iyi biliyorum o yüzden daha para çekim falan yapmadım ama çektiğim zaman haber veririm.

0

evet burdan kazandığım parayı çektim.söylenilen gibi 3 gün içerisinde hesabıma yatırıldı para.tereddüt etmenize gerek yok sorumaniyi yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım.emeğinizin karşılığını cidden alabiliyorsunuz.teşekkürler sorumani ekibi.

0

hayır henüz çekemedim şuan 5liraya yaklaştım inşallah cekebiliriz herkese bol kazançlar diliyorum bundan önce bir çok sitede vakit geçirdim ama ne yazık ki dolandirildim parami alamadim insallah burasida öyle olmaz bu arada böyle başlıkların olması çok iyi bazilari soruyor o kim bu kim parada kazanamiyoruz

0

daha burda yeniyim para çekilcek miktara ulaşmadım kardeşim

1

evet defalarca cekrim. bu hesabimdan 5 kere odeme aldim. hatta sabahta odeme talebinde bulundum. oncrki hesabimla (banlanan heaabimla) da 4 krre mi 5 kere mi ne odeme almistim. yani yeni gelen arkadaslarin ici rahat olsun. haksizliga hic gelmez site yonetimi. kopya icerik uretenlerin hicbirisine pars vermez. banlar yani. ama kopya icerik üretmediyseniz iciniz rahat olsun. ;)

1

8 kez ödeme aldım. toplamda 200 lira. ödeme alamayan arkadaşlar kopya içerik üreten ya da kurallara aykırı davranarak banlanan, incelemeye takılan arkadaşlar genelde. burada çok düzgün, kaliteli içerik üreten arkadaşlar bile banlanıp başka kullanıcı adıyla tekrar üye oldular. çünkü sitenin bu konuda tavizi yok. hak ettiğiniz bir paraysa almamanız mümkün değil, ben karşılaşmadım.

0

hayır henüz çekemedim siteyle ilgili bir problemim şikayetim yok işleyiş ve kazanç gayet harika ancak kafama takılan bir kaç soru var öncelikle ben bundan önce bir çok sitede vakit kaybında buraya güveniyorum inşallah bu güvenimi boşa çıkarmaz bu site bi çok arkadaş paramızı rahatlıkla cektik diyor ancak bazı insanlarda paramızı verniyolar gibi yorumlar yapmış aklım takıldı inşallah böyle bir karmaşıklık yaşamayız sonuçta baya emek harcıyoruz şuan hesabımda 4tl oldu bakalım 25lira olur olmaz ödeme talebi oluşturucam

1

evet daha önce buradan kazandığım parayı çektim.toplam olarak siteden 400 türk lirası kazandım site gayet güzel kazandırıyor tabi kullanmasını bilene.şuan bakiyemde 11.55 türk lirası var bunu 50-60 türk lirası yapıp çekmeyi düşünüyorum.sebebi ise biriktikçe dahada giresim geliyor siteye hırsım artıyor böylelikle daha fazla kazanıyorum.benim taktiğim ilk olarsk siteye girdiğimde kazancıma bakarım sonra ise 20-30 tane soru sorarım sonra altın sorulardan 20-30 tane cevapslrım sonra cevapsız sorulardan 20-30 tane cevaplarım son olarak ise gündemde hem genel kültürümü arttırırm hemde para kazanmaya devam ederim günde ortalama 5-7 türk lirası arası kazanıyorum daha fazlasını kazanmak mümkün fakat okuldan derslerden vakit bulupta giremiyorum.kazancınızı artttırmak istiyorsanız yazabildiğiniz kadar uzun yazın artık error versin karakter kalamdı diye böylelikle 2 soruda 1 tl gibi bir mebla kazanabilirsiniz bu hem sizin hırsınızı arttıracaktır.bu siteye başlama sebebim hatta siteyle tanışmam şu olayla gerçekleşti cebimde sıfır para eve geldim arkadaşlar plsn yapmış bir yere gidicez diye bende diyemiyorum para yok diye sonra dedimki artık para kazanmam lazım dedim ama helal bir şekilde sonra youtubada internetten para kazanma yollarını araştırdıktan sonra sorumani çıktı karşıma ilk başta olayı çözmeye çalıştım 1-2 hafta saçma sapan vakit kaybettim sonrasında ise olayı çözdüm ve iyi paralsr kazanmaya başladım.günde aralıksız olsrak 5 yada 6 saat girsem 10 türk lirası rahstlıkla kazanabilirim ama artık kazançların artması gerekşyor ,ünkü kimse verdiği emeğin karşılığını alamıyor soru başına 5 kuruş olsa yads sorduğumuz sorulara cügelen cevaplsra göre kazanç elde etsek x2 kazanç sık sık olsa.yarışmalar sık sık düzenlense hem üyeler kazanacak hemde siteye kullanıcı gelecek site kar elde edecektir.

0

daha henüz çekmedim ama az kaldı çekmeme. 20 tlye yaklaştım sayılır.ama 25 olunca hemen çekeceğim çok merak ediyorum.bu siteye güvenmek istiyorum o yüzden bu ilk olacak bakalım.

0

buradan kazandigim para 25 lira sinirini asti ve su an inceleniyor param bakalim eger yatarsa cidden cok guzel olacak.