0

mangalda ayrı güzel fırında ayrı güzel bilemedim ki karar vermek zor ikiside hem mangal hem firinda

0

şahsen fırında daha çok seviyorum çünkü mangalda olan siyah lekeler cidden iştahımı kaçırtıyor fırında bide soslu olunca tadına doyum olmaz

0

her ikiside lezzetli bol patlıcan. biber. manyar. domates. patates. hepsinin lezzeti karısdığı zaman ayrı bi lezzetli oluyo favori yemeklerim

0

off mangalda olacak böyle miss gibi biraz da siyahlık olucak. sonra onun yağını ekmeğe süreceksin, üstüne biber, domates, soğan.. tabi bir de önceden marine edilmiş olacak. mis gibi bir sos.

0

tabi ki mangalda tercih ederim. o meşe kömürünün isi ete sinecek. mangalın olduğu yerde dostluk olur muhabbet olur.

0

tavuk etini fırında olsa da çok severek yerim ancak mangalda olunca da daha bir güzel geliyor bana. ancak şehir ortaminda bunu yapmamiz pek mümkün olmuyor. o nedenle de tavada kısık ateşte kızararak yiyoruz. o da mangalımsı bir şey oluyor. çıtır çıtır. tek fark o isli kokunun olmaması.

0

mangal tercihimdir öyle daha lezzetli oluyor yanına da biber ve domates közle tamamdır

0

benim için eti nerede piştinin çok fazla önemi yok fırında da mangalda da aynı tad oluyor bence sadece mangal yapmak gerçekten çok zor bir faaliyet bir de et kokuyorsunuz duman kokuyorsunuz kömür kokuyorsunuz bunlar için mangal yapmaya değmez bence.

0

tavugun gogusleri firibda guzel oluyor ama tavugun butu ve kanatlari mangalda cok guzel oluyor bence

0

ben tavuk etini hem fırında hemde mangalda yerim ama mangalda daha çok seviyorum ve mangalda tercih ediyorum çünkü mangalda daha güzel oluyor güzel pişirilir se eger tabi benim yiyeceğim tavuk çok pisecek yanma derecesine gelecek öyle yiye biliyorum az pişmiş yiyemiyorum ne ette nede tavukta tavukta yiyeceğim şey kanat ve kelebek olacak mangalda sadece bunların ikisini seviyorum zaten bunların tadı güzel oluyor mangalda biz zaten sürekli yaparız hem piknikte hemde yerimiz müsait olduğu için oyuzden tercihim mangal.

0

mangal daha baskın olarak fırında da çok güzel olabiliyor.

0

kanat şeklinde ve mangal benim tercihimdir.fırında pişen tavuk bana göre değil.

0

ben tavuk etini hem mangalda hem de fırında severim yeter ki güzel bir şekilde kızarsın iki türlü de yerim fırındaki tavuk da mangalda tavuk da yeterince güzel oluyor.

1

mangal imkanım varsa tabi ki ilk tercihim mangal olur. apayrı bir tadı oluyor. mangalda piştiğinde daha doğal ve lezzetli gelir aynı tavuk bana. fırındaysa sıradan bir öğün olabilir. tabi fırında da çok güzel pişirme teknikleri vardır ama mangal, ızgara imkanım varsa başka seçeneğe gerek yok.

0

mangal onceligim olur ama fırında da severim tavuk etinin sulu yemeğini de severim her türlü yenir yani .