0

zorluklara ragmen başaranlar : kitabın içinde bügüne kadar binbir zorluk çekmiş ama asla pes etmemiş gecesini gündüzüne takıp çalışmış ve başırılı olmuş birçok insanın hayatından bahsediyor örnegim tolstoy. kitapta aklınıza gelebilicek her türlü zorluk çeken ve başaran insanların hikayeleri var. hepsinin aynı olan tek bir özelligi var çok çalışmaları ve asla pes etmemeleri. okumanızı tavsiye ederim

0

en son okuduğum kitap jose saramago nun mağara adlı kitabı. en etkileyici kitap george orwell in 1984 ü. konusu baskı düzeni ve insanı nasıl etkilediğiyle alakalı.

0

benim en son okuduğum en son kitap sineklerin tanrısı idi.
kendisini okumakta biraz geç kaldığımı düşünsemde okumanın yaşı yoktur derler.
bu kitap bana ve hayat görüşüme insanın nasıl kötüye eğilimli olduğunu göstermesi açısından bir ders niteliğindedir.insan bazen bir insanın hayal ve tecrübe ürünü olan bu satırlardan bazı anlamlar hayatına katınca etkisinden ayrılamayabiliyor bu kitap çocukların bile ne kadar vahşi bir yapıya sahip olduğunu bana gösterdiği için yeri ayrıdır.

0

elimden şimdi bitirip bıraktığım kitap aydın menderes'in babam ve ben kitabı. en son okuduğum bu. bu kitap güzeldi en azından bizim gibi gençlerin adnan menderesi daha yakından tanımak için bir fırsat. hemde oğlu tarafimdan bizzat yazılmış.
şimdiye kadar okuduklarım arasında beğendiğim kitap birkaç tane aslında. yani benim gibi çok kitap okuyan kişilere 1 kitap öner derseniz hangisini seçeceğini bilemez. dikkat edin bir düşünür kalır acaba hangisini söylesem diye. en beğendiğim kitapları yazayım. birkac tanesi hakkında sizinde az çok fikriniz vardır zaten.
yaprak dökümü-reşat nuri güntekin
vurun kahpeye- halide edip adıvar. kurtuluş savaşı zamanlarında kocası savaşta olan bir kadının askerlere yardim etmesini ve köy halkı tarafından "or.spu, kahpe" gibi ithamlarda bulunması.
kardeşimin mezarı- robert dugoni. polisiye bir kitap. abla olan polis birde kızkardeş var. kaç yıl önceydi hatırlamıyorum ama ölmüş kardeşinin mezarını açtırarak bulunamayan katili bulmaya and içmiştir. ama nasıl? detaylar kitapta :d
ben, malala-malala yusufzay. afganistan'da taliban tarafından basından vurulan kızın hayatı. bu kitabı aslında herkese öneririm.

0

uzun zamandır kitap okuyamıyorum malesef ama en sin evrenden torpilim var kitabını okumuştum. yazarı aykut oğut. kişisel gelişim adına herkesin icinde kendindin birseyler bulabileceği aslında istersek başaramayacağımız hiçbirşey olmadığını başımıza gelen iyi veya kötü şeylerin evlene yaydığımız eksi veya artı enerji ile alakalı olduğunu anlatan mükemmel bir kitaptır. herkesin mutlaka okuması gerektiğine inanıyorum.

0

en son okuduğum kitap kürk mantolu madonna