0

annelerin bebeklerini giydirirken en sık yaptığı hata genellikle üst üste giydirmektir. anneler bebeklerini üst üste giydirmemelidir. çocuk boğulabilir ve sıkılabilir. bebekler daha çok genellikle çok sıcak olur vücutları ve onları fazla üst üste giydirme çok yanlıştır özellikle. insanlar. bu yüzden anne babalar çok dikkat etmelilerdir. çünkü çocukları genellikle yani bebekler daha çok sıcak ortama gelemezler. onları daha uygun bir yerde daha uygun kıyafetler giydirilerek iyi bir şekilde nefes almasını sağlamalıyız. anne babalar korktukları için çocuklarından bebeklerinden aşırı şekilde üstünde giydirirler. o yüzden bebekleri daha çok sıcak yerden uzaklaştırılmalı en azından ılık bir yerde bulundurulmalıdır. onlar çünkü çok narin ve çok seveceksin varlıklardır. onları üst üste giydirmek ve kalın kıyafetler giydirmek bebeği çok ateş basar ve sıkılır. ayrıca elindeki eldiven nerede çıkartılmalıdır. ayrıca ellerindeki eldivenleri de çıkartın oldu. bebekler elinde genellikle sürekli oynarlar. onları birazcık daha nefes almaya bırakmalıyız. onlar çok narin bir varlıklardır. bebeklerimize çok iyi bakmalıyız kıyafetlerini çok dikkat etmeliyiz. onlar gerçekten çok iyi ve sevecen varlıklardır. en azından onların üstünü kıyafetlerin her zaman temiz tutmalıyız. bahar kıyafetleri temiz tutmazsak bebekler eğer ki bebeklerin kıyafetlerini temiz tutmazsak onlar hemen hasta olabilirler ve gerçekten değil atıklarından çok sıkar. gerçekten de bebeklerin vücudunu çok sıkar. nadir ve sevecen insanlardır. hangisi daha çok üst üste girmemeliyiz. bebeklerimizin daha çok üst üste kıyafetler getirilmemelidir. gelecekteki eldivenleri de hemen atmalıyız. çünkü o ya senden gerçekten de çok zararlı çocukları. eldivenler genellikle çocuğun çok sıkar sürekli ateş basması olur. çocuklarımıza gerçekten çok dikkat etmeliyiz. onlar bizim dünyada en iyi ve en güzel varlıklarımız. onlar olmadan gerçekten de yaşayamayız. bebeklerimize gerçekten çok dikkat etmeliyiz ve üst üste üst üste genellikle kıyafetler giydirme. anneler genellikle çocuğu üşüdüğü için hemen kıyafet giydir aslında çocuklar üşümez sadece birazcık rüzgardan dolayı olabilir. başka türlü hiçbir şekilde çocuklar gerçekten de üşümez. onları birazcık az giydirmek ve öz gitmek lazım. onları azcık az giydirmek ve öz giydirmek önemlidir. kırmızı gerçekten çok dikkat etmeliyiz. çocuklarımıza gerçekten çok dikkat etmeliyiz. çocuklarımıza gerçekten çok dikkat etmeliyiz. onlar bizim en değerli varlıklarımız. onlar bizim en değerli varlıklarımız. bebekleriniz genellikle üstünü sürekli çıkarırlar. bebeklerimize daha fazla giydirme.anneler daha çok fazla kıyafetler giydir erkek çocuğunu gerçekten çok büyük bir haksızlık yapmış. o yüzden çocukları fazla bir elbise kıyafet giydirme. annelere birazcık tavsiyem bence kızların üstüne aşırı şekilde giydirmek ve onların sıkacak yerlerde sıcak yerlerde asla hiçbir şekilde bulundurulmalıdır.çünkü genellikle çocukların üstünü sürekli çıkarır ve zaten. gerçekten onlar bizim en değerli varlık

0

yani arkadaşımın da dediği gibi üst üstte giydirmek ,sıcak havalarda bebeklerini hiç rahat bırakmıyorlar. atlet giyilmesi lazım ama bazı insanlar tercih etmiyor. atlet teri alır. bebeğin vücudu sıcaksa üst üste giydirmeye gerek yok ben oğlumu bile bir atlet ,zıbın , bir tanede kazak giydiriyorum ,iki çorap oda ayakları yere bastığı için ondan dolayı iki çorap yani bazı insanlar üst üstte giydiriyor bebek terliyor dışarıya çıktığında hasta oluyor. oğlumun vücudu sıcaksa üst üste giydirmek heyet soğuksa vücudu işte o zaman giydiririm.

0

tabi ki üst üste bastırmak. ev sıcak olsa da bir türlü üşümeyeceğine inanmıyoruz işte. özellikle erkek bebekler sıcağı sevmez gelişimi içinde 25 derece oda sıcaklığında tek kat giyinmeli ama suan benim oğlan 2 kat mesela.:) ikinci hata eldiven giydirmek. yüzünü çizdiği için sürekli eldiven giydiriliyor aylarca fakat ilk tırnak kesiminden sonra eldiven çıkartılır bebek dış dünyaya daha çabuk uyum sağlar bu sayede. bebeklerin elleri ve yüzleri yapı gereği daha soğuk olur bu yüzden eli yüzü soğuk üşüyor diye giydirmek en büyük yanılgı.