0

bana göre aşk evliliği daha iyi insan ilk birbirini tanıyor huyunu suyunu sonra ise bir yuva kurmaya karar veriyor. aşk evliliği daha iyi duruyor bana göre. anlaşmadan etmeden mantık evliliği iyi değil güven açısından hiç iyi değil. insan sevdiği aşık olduğu insanla bir olmak aynı evin çatısında olmak ister.

0

benim tercihim kesinlikle aşk evliliği. çünkü bana göre birini sevmeden, aşık olmadan onunla aynı evde yaşayamazsın. evlilik demek iki hayatı tek bir hayat altında birleştirmek demek. aşık olduğun zaman zaten o kişiyle bir bütün olduğun için evliliğe hazır oluyorsun. ama mantık evliliği öyle değil. bazen sadece evlenmek zorunda hissettiğin için evlenirsin, aile baskısı da cabası olur. ya da maddi durumu iyiyse kendimiz için en uygunu o diye düşünürüz. ama yanılırız. çünkü en son en çok sevdiklerinin yanında mutludur. sevmediği insanla evlense ne evlenmese ne diye düşünüyorum.

0

en güzel şey bekarlık yada birlikte yaşamak. evleniyorsun boşansan karşı tarafa ömür boyu nafaka vereceksin ya. bu ne saçmalık. 2 ay evli kalıyorsun ölene kadar ona sen bakıyorsun. anası babası bakmaz ölene kadar. söyle bir saçmalık olur mu. en güzeli birlikte yaşa baktın olmuyor iki medeni insan gibi ayrıl yoluna devam et

0

benim fikrim aşktan yana oldugu ıcın ask demek ıstıyorum