0

ios bir işlemci değil
işletim sistemidir
benim tercim tabii ki kapalı kaynak olan ios tur çünkü android gibi herkesin eli değmez açık kaynaklı bir yazılım her zaman riski barındırır bu nedenle birinci ve herzamanki tercihim ios tur

0

size şunu söyleyeyim ki ios işletim sistemi kullanılmaz rezalet bir işletim sistemidir ios işletim sistemi rezalet bir sistemdir ve uzaylı telefonu gibi bir telefondur. ben kendimde şunu söylemeliyim ki ios da kullandım android'de kullandım ikisinin açık ara farkı bulunmaktadır. ios işletim sisteminde siz müzikler de dahil çoğu şeyi parayla alırsınız paranızın yetmediği yerde dımdızlak kalırsınız. ama android'de müziğe para vermenize gerek yoktur müziği internetten ücretsiz bir şekilde bir tık ile indirebilirsiniz ek bir ücret ödemezsiniz ücretsiz bir şekilde her istediğiniz müziği indirebilirsiniz. diğer bir yandan ise android işletim sisteminde hileli oyunları oynayabilirsiniz ve apk sistemi ile yedekleyebilirsiniz. ama ios işletim sisteminde hileli oyunları oynayamazsınız ve apk diye birşey yoktur sildiğin zaman bir daha yükleyemezsiniz tekrardan yüklemek için uğraşırsınız. daha birçok seçenek bulunmaktadır iphone da mesela cihazınız eskiyse kısmi olarak yavaşlatır lar ben bunu yaşadım benim telefonumun kulaklık yeri bozulmuştu 23 nisan'la düzelmişti ardından daha söyleyemediğim donanımlar donanım sorunları çıkmıştı ardından düzelmişti telefonu 4s'te yani size söyleyeceğim almanya iphone iğrenç bir telefon samsung candır rahatça oynayamazsınız oynama iphone'larda oynayabiliyorsunuz zaten de almayın derim hiç tavsiye etmem düşüncelerin bu şekildedir.

1

bu soruda hata var işlemciler ios ve android diye ayrılmaz. siz işletim sistemi olarak sormak istemiş olabilir misiniz?

0

ios işlemci tabiyki adamlar her şeyin en iyisini yapıyorlar diğer markalarda taklit etmeye çalısıyor

0

android telefon benim tercihim .kullanma acisindan hemde telefonun daha cok hizli bir sekilde uygulama islemleri yapmasi guzel bu yuzden.

0

hız açısından ios diye düşünüyorum çünkü kaliteli bir işlemciye sahiptir ama benim gönlüm androidden yana belki de senelerce android kullanmamdan kaynaklıdır bu.

0

ne açıdan kullanacağına göre değişir.eğer dersen ki ben güvenlikten yanayım o zaman tabiki ios derim ama ben telefon kullandığımı hissedecem elimdeki telefonla erişebildiğim yere kadar erişecem, telefon kullandığımı hissedecem dersen android derim.