1

yıldız tilbe'yle oturup yemek yesek fena olmazdı. çok kafa kadın. hatta kısır yapıp, çayla sohbet edilecek samimiyette gelir bana hep.

0

tabiki de usta ses cem karaca. allah rahmet eylesin.

0

öyle bir ünlü ile yemek yeme merakım yoktur hiç. ünlüleri de çok fazla önemseyen gözde büyüten biri değilim. görsem tepki vermem bakar geçerim.

0

bir ünlü ile yemek şansım olsa bu kişi acun ilıcalı olurdu. sebebi ise kendisinin oldukça anlatacak şeyi var ve çok keyifli olurdu diye düşünüyorum.

1

bir ünlü ile yemek yeme şansım olsaydı bunun ekonomist ve kültür elçisi sayın emin çapa olmasını isterdim. kendisiyle güzel ve kapsamlı bir kültür sohbeti de yapmış olurduk. kendisini çok seviyorum ve her zaman videolarını izleyip bilgilerinden yararlanıyorum.
sizlere de seyretmenizi öneririm.

0

eğer ölen veya yaşayan olarak fark etmezse barış manço derim ediyorsa ve türk yabancı fark etmiyorsa cristiano ronaldo olurdu eğer sadece türk ve yaşayan biri ise kesinlikle mustafa ceceli olurdu

0

bir ünlüyle yemek yeme şansım olsaydı bu kişi emel sayın olurdu çünkü onu çok seviyorum hanımefendi dileğiyle duruşuyla sevdiğim bir insan filmlerinde çok seviyorum keşke böyle bir şansım olsaydı emel sayın türk sinemasının gelmiş geçmiş en büyük duayenlerinden dir seni seviyoruz emel sayın

0

bir ünlüyle akşam yemek yeme şansım olsaydı kesinlikle cansu dere oldu cansu dere’nin gerek dizilerini gerek üçgeni çok beğenerek takip ediyorum cansuları çok kaliteli bir sanatçıdır çok güzel dizilerde oynamıştır sıla dizisinde cansu dere rolün hakkını vererek oynamıştırondan sonra cansu dere’nin milada olan benim de şimdiye kadar izlemiş olduğum en kaliteli dizileri arasında olan ezel dizisinde rol almıştır ezel dizisindeki eyşan karakteri ile bir kürt oluşum olmuştur cansu değeri en son takip ettiğim kadarıyla annem dizisinde rol aldı çok beğeniyorum oynadığı rolleri çok seviyorum eski bir mankende cansu dere galiba 40 yaşlarında diyebiliyorum evi değilde çocuğu yok iyi biliyorum inşallah bir gün fırsatım olurda cansu dere ile akşam yemeği yerim

0

ben hadise ile yemek yemek isterdim o kadına bayılıyorum ve başarılarını çok takdir ediyorum. gerçekten çok güçlü bir insan ve kadınların çok fazla yanında duruyor. hadise hayranı olduğum için onunla bir akşam yemeği yemek isterdim belki nasip olur hayatta neyin ne olacağı belli olmaz inşallah onunla bir yemek yeme fırsatı bulabilirim.

0

beyazıt öztürk ile keyifli bir akşam yemeğinde buluşmak isterdim.

0

bülent çetinaslanla akşam yemeği yemek isterdim.

0

bir ünlü ile yemek şansım olsaydı sayın başkanımız receptayyip erdoğan la