0

çoğunlukla hazır süt içerim zaten. güvenilir doğal süt satıcısı bulmak biraz zor doğrusu.

0

taze süt alıp kaynatıyorum hem yoğurt yapıyorum hem de çocuklarıma süt olarak tazecik içiriyorum. hazır sütler süt değil sadece süt tozu.

0

içiyorum. özellikle kakaolu süt favorimdir

0

hayır. kokusu rahatsız ediyor bide yağlı

0

hazır süt içmeyi oldukça seviyorum. hatta doğalının daha makul ve sağlıklı olmasına karşın hazır süt tüketimini daha çok sevenlerdenim ben. doğal sütte aşırı bir koku geliyor bana ve içemiyorum. ayrıca çok yağlı geliyor. hazır pastörize sütlerin içimi daha kolay geliyor. aslında tabii çok faydası yok bu sütlerin, sonuçta işlem görmüş fakat insan alışınca vazgeçemiyor işte.

0

süt içmeyi seviyorum.ama sade olarak değil.yani içine yulaf, mısır gevreği gibi şeyler attığımda daha çok içilebilir oluyor.biraz da bal veya tat vermesini sağlayacak gıdalar katarak içebilirim.

0

genel olarak her sütten nefret ederim. ben küçükken bile sütü fazla erken bırakmışım bu yüzden hastanede çok uzun bir süre kalmışım bağışıklığım fazla zayıflamış anne sütü olmayınca. ben her türlü sütten nefret ediyorum. özellikle kaymaklı olanlardan tiksiniyorum diyebilirim. kokusu bile beni rahatsız etmeye yetiyor.

0

hayır hazır sütü mümkün olduğunca tercih etmiyorum. ancak yasam şartları almasanda olmuyor. imkaniniz varsa köy sutu alın.

0

sütün hic bi seklini sevmiyorum ama tukettigim zamanda market sutlerini seviyorum koyden gelen sutler benim midemi bulandiriyo tabii ki saglikli olan o ama ben tuketemiyorum tadi garip geliyo hatta ev yogurdu bile yiyemiyorum

0

ben hazır süt içmeyi sevmiyorum. genellikle benim içtiğim süt köy sütü genelikle ve organik süt içmeyi daha çok severim ben süt içmek için iki üç günde bir köyden gelen organik sütleri alıp kaynatıyorum ,ve dolapta bekletiyorum hem ben hem çocukların içiyor. yani bazen çok mecbur kaldığım zaman ya da elimde organik süt geçmeyince hazır süt alıyorum oda kek pasta börek için içmek için hazır süt hiç kullanmıyorum.

0

hazır sütü asla sevmem ve içememde. güvendiğimiz insanlardan inek sütü alırız ve tüketiriz.

0

aslında ben hazır süt içmeyi sevmiyorum fakat sabah kalkınca okula giderken annem hep marketten aldığı hazır sütü ısıtıp zorla içilirdi ben de zor güç içerdim işte fakat bir gün doktora gidince bunu böyle söyledik hazır süt alıyoruz ve bunu içiyoruz doktor dedi ki hazır sütler çok tehlikeli dedi inek sütü için dedi yani hazır sütlerin bence tehlikeli olduğunu düşünüyorum ve hiç kimseye hazır süt içmesini tavsiye etmiyorum ence inek sütü ve organik süt içersiniz daha iyi olacağını düşünüyorum iyi günler

0

hazir süt seviyorum. özellikle dolaptan cikmis buz gibi olacak yaninda da tatli birseyler yemeyi severim kek pasta gibi

0

pek hazır süt çmeyi sevmem genellikle tadı iyi olmaz.

0

doğal sütü kolaylıkla bulabildiğim için genelde doğal süt içerim. hazır olarak satılan sütleri nedense tüketemiyorum. mide bulantısı oluşmaya başlıyor bende. küçüklükten gelen alışkanlıktan dolayı olabilir sanırım.

0

hazır sütleri sevmiyorum içmemde sağlıklı değil

0

hazır sütün tadı yok ama doğal sütü de pek bulamıyoruz

0

hazır süt alirim hem kendime hemdeçocuklara.ayrica tabiki markasi ve kalitesine göre alirim hepsini sokmam.

0

ewt hazır süt içmeyi tercih ederim doğal süt daha sağlıklıdır.

0

genelde organik taze sütü severim tercihim o yönde