0

hayatım da hiç içli köfte yicek kadar zengin olmadım sanırım yada hayatım da öyle hissediyorum.ama sağlıksız olan çiğ köfteden tabi ki iyidir.
çiğ köfteyi çok severim ama sağlıksızdır.

0

çiğ köfte dünyanın en güzel yiyeceğidir heralde böyle dayanılmaz lezzetler çok az gelir dünyaya.

0

içli köfteyi daha çok seviyorum ve bana daha doyurucu geliyor. acı ile aram çok iyi olmadığından çiğ köfteyi çok sevmiyorum.

0

ben içli köfteyi daha çok seviyorum. aslında içli köfte sadece aç olduğunda yeniyor, normal zamanlarda pek gitmiyor ama çiğ köfte her daim yenebiliyor. canın sıkılıyor ve atıştırmalık bir şeyler istiyorsun, çiğ köfte iyi bir alternatif olabiliyor. zaten çiğ köfte doymak için değil tadına varmak için yenir ve öyle de yenmelidir zaten. yine de acıya pek tahammülüm olmadığı için çok fazla tüketemiyorum.

0

her ikisini de severim.zaten çiğ kofteye bayılıyorum hele kofteyi bir de marulun arasına koydun mu of tadından yenilmiyor .

0

içli köfteyi çok fazla yemedim çünkü sevmedim açıkcası yada yapan yapamadı içindeki harç çok pişmiş değildi ve kokuyordu. çiğ köfteye bayılırım hele bir de kendim yaptıysam ayrı bir güzel gelir bana. isterseniz size tarif verebilirim. ilk önce ince ve kalın çiğköfte lik bulguru karıştırın artık ne kadar yapacaksanız sonrasında çiğ köfte yapacağınız kovaya salça dökün biraz soğuksu robottan geçen soğan sonra çok az maydanoz bunları bir birine harmanlayın biraz da zeytin yağı sonrasında. istosu suda bekletin ve suyunu süzün acılığı gider. isotu dökün sonra çiğ köfte harcını dökün sonrasında küp buzları içine atın 40 yada 45 dakika yoğurun yoğurduktan sonra 1kg gerçek zeytin yağını içerisine dökün sonrasında 10 dakika da öyle yoğurun ve yemeye hazır afiyet bal şeker olsun

0

içli köfteyi 1 kez yedim ve hiç sevmedim çünkü annem yapmıştı ilk defa yapmıştı annem herhalde ilk defa yapısından dolayı sevmemiştim ama cidden hiç sevmediğim içli köfteyi çiğ köfteye bayılırım çok severim marulun arasına koyarak yemeği çok severim şu an oruçluyum canım çekti.

0

değişir fakat çiğ köftenin o ayranla verdiği hazzı içli köfte asla veremez birde içli köftenin ağızda bıraktığı bir yağ hissi vardır ondan dolayı ben daha çok çiğ köfte derim ama yinede kişiden kişiye değişir he bide çiğ köfte nar ekşisiz veya ayransız yiyemem çok kuru gelir hele o nar ekşisini çiğ köfte bittikten sonra paket in aldtında birazcık kalır ya o paketin alt köşelerinden herhangi birini yırtık içince çok güzel geliyo yaw belki bazılarının böyle değişik şekilleri yoktur fakat en az bir kişi çıkar benim gibi

0

kişiden kişiye değişir bu sorunun cevabı yani tam olarak net bir cevap vermek ne yazıkki imkansızdır. bireysel olarak cevaplamak gerekirse ben içli köfteyi tercih ederim iki yemekte çok lezzetlidir. fakat doyuruculuk ve kıyma olma katkısıyla içli köfte bir adım öne çıkar.

0

hem içli köfte hem de çiğ köfteyi çok seviyorum ama çiğ köfteyi çok yiyince tiskiniyorum ama evde yapılan çiğ köfte olunca daha çok güzel oluyor çünkü dışarıdaki çiğ köfteler belli bir süreden sonra insanı tisk indiriyor ama içli köfteyi çiğköfteden daha çok seviyorum hele de kıymalı iç köfte daha lezzetli oluyor ikisi de güzel yemekler ayırt etmek mümkün değil ne zamana cıksam aklıma çiğ köfte geliyor ama her ne olursa olsun benim için çiğ köfteden önce içli köfte gelir çünkü o daha lezzetli hele de kaynadıktan sonra üzerine bir de tereyağı dökülürse daha hoş oluyor tabii çiğ köftede sıradışı bir yemek değildir bazen onun da yerini hiçbir yemek tutmuyor

0

tabiki çiğköfteyi daha çok seviyorum hatta her öğün yesemde doymam galiba çünkü çok lezzetli bir tadı var içli köfteyide severim ama daha çok çiğ köfte tabiki eve gittiğimde annem hep çiğ köfte yapardı ailecek çiğköfteyi çok severiz içli köfteyide de teyzemler geldiğinde yapardı daha çok okulda bile hergün çiğköfte yerdik bir aralar sıkılmıştık çiğköfteden ama sevince yine yiyorsunuz .insanlar pikniğe gittiğinde daha çok mangal yapardı ya da evden getirdiği kısır veya yemekleri getirirdi ama biz çiğköfte legenini alıp çiğköfte yoğurma ya giderdik o kadar eğlenceli olurdu ki bizim buralarda çiğköfte gelenek haline gelmiş sanki hele bir köfte yoğurda yiyelim derler bizde çok seviyoruz hele bazen seçim zamnlari her yerde çiğköfte yogurulurdu o kadar eğlenceli bir havası vardı ki içli köfte çok ağır bir yemek hemen yapılamıyor biraz uğraş gerektiriyor dışında ki hamurdan dolayı sevmiyorum galiba bana çok ağır geliyor içli köfte bir aralar teyzem o kadar çok severdi ki ekmek arasına koyup yerdi ama yinede biz çiğköfte taraftarıyız çiğköfteyi daha da çok seviyoruz

0

ikisini de severim. ayirt etmem icli kofteyi veya cig kofteyi.

1

çiğ köfte ayrı içli köfte ayrıdır mesela ikisi aynı türden değildir mesela içli köfte içinde kıyma bulunduğu ve soğan bulunduğu için çiğköftede de aynı şeyler bulunuyor ama çiğ köfte ve içli köfte arasında seçim yapmam gerekiyorsa ben içli köfteyi daha çok severim gerçi çiğ köfteyi de severim çiğ köfte çok acı olduğu için midemi rahatsız ediyor ondan dolayı pek fazla yiyemiyorum benim tercihim içli köfteleri zaten genellikle içli köfteyi çok güzel yaparım ben mesela ben içli köfte yaptığımda eşim ve çocuklarım içli köfte yumurtaya batırarak kızartmalık seviyor ama ben sadece haşlanmış olarak severim çünkü ben kızartmalık içli köfte beni rahatsız ediyor ve tansiyonum olduğundan dolayı ben içli köfteyi seviyorum ama haşlanmış daha çok severim ben.

0

tercihim çiğ köfte olur. belki yediğim yerlerden kaynaklı da olabilir içli köftenin belirli bir tadı yokmuş gibi dışındaki katman kartondanmış gibi geliyor.

0

yaani önüme çiğ köfte ve içli köfta koyup birini yiyeceksin deseler keainlikle çiğ köfteyi seçeceğim için ben çiğ köfte diyorum

0

her ikiside hatay'da yaşarsan, urfalı eltin olursa çiğ köfteyide iyi yaparsa ikiside sevilir.

0

ben ikisini çok severim. çiğ köfte böyle acılı çok güzel yeniliyor. içli köfte mükemmel tadı var ikisi de güzel bence.

0

çiğ köfteyi daha çok yiyorum ve seviyorum. böyle bol nar ekşili yiyeceksin işte o zaman gerçekten müthiş bir tat oluyor .

0

yerine ve yapana göre değişir ama etli çiğ köfte sanırım daha çok sevdiğim bir şey

0

şimdi kardeşim bir adanalı olaraktan ikisini de yeri ayrıdır bizde çiğköftenin iyi yoğurulmuş olması acısının fazla olması lezzetini arttırdığı gibi içli köftenin de ayrı bir lezzeti ikisi arasın seçimde zorlansamda çiğköfte derim ben