0

sitede seviyelerin ne işe yaradığını hala çözebilmiş değilim. o kadar cevap yazıyorum ve hala seviyem aynı, hiçbir değişiklik olmuyor. kazanca etkisi olmuyormuş anladığım kadarı ile. o yzüden çok sıkıntı değil benim için.

0

seviye yükseldikçe kazanç yükselmiyor. çünkü bende baya takip ettim yükseliyor mu diye ama öyle bişey söz konusu değil. gerçi seviyenin bir anlamı yoksa o zaman çokta bir işe yaramıyor bana göre, çünkü seviye dediğin arttığında ekstra bir kazanç sağlaması ya da başka avantajları olması gerekir ama burda öyle bişey yok sadece seviye artıyor başka bir olumlu etkisi olmuyor. belki ilerde bu seviye olaylarına bir anlam verirler bekleyip görelim neler olacak bende açıkçası merak ediyorum.

0

hayır malesef. her seviyede kazanç oranları artmıyor. ama olsaydı güzel olabilirmiş... ama işte o seviyeleri atlamayı da ben cevaplar üzerinden yapardım site yöneminin yerine. çünkü soru sorunca da seviye atlanıyor. ama işte cevaplara bağalrdım ki sitedeki yazarlar seviyem artınca kazanç oranları da artacak diye cevaplara yönelecek... soru başına kazançlar sabit. 2 kuruş ama cevaplarda kazanmak sabit değil... yani cevabını uzattıkça kazancın artıyor... 40-50 kuruşlara kadar çıkıyorsun cevaplarda...

0

seviyenin yükseliyor olması ile elde edilecek kazancın orantısı doğru değil, seviye ilerliyor sadece başka bir şey yok çünkü ek gelir olacağını düşünüyordum ama öyle olmadığının kanısındayım artık.seviye atladıkça kazancımın artışı hâlâ yerinde sabit olarak kalıyor, keşke seviye yükseldikçe kazanç da artışa geçse.

0

seviye ne kadar yükselirse yükselsin kazançlı hiçbir alakası yok. zaten 16 seviyeye kadar var yani o o senin sorduğun sorudan verdiğin cevaptan dolayı seviye yükseliyor ama tabii ki de seviye yükselince senin kazancın gene aynı değişiklik olmuyor ama bence kazançlar yükselse daha iyi olur gerçekten kazançlar düşük yani ama gene de bizler için çabalıyorlar en azından yarışmalar oluyor ama bu aralar devamlı yarışma olmuyor bu yılbaşı olduğu için şu an sadece yarışma oldu normalde 2 haftada bir oluyor yani artık.

1

soru başına kazanç iki kuruş ve seviye bunu değiştiren bir etken değil. belki ilerleyen dönemlerde bir avantaj sağlar ama şu an seviyelerin böyle bir misyonu yok. cevaplarda karakter sayısına göre elde edilen kazanç artıyor. bir de referans getirirseniz siteye ve aktif olursa kazancınız artabilir.

0

keşke sonra konuşalım o zaman daha fazla ücret versen daha fazla para verse ben insanları daha çok zor gönül sonuçlarını daha çok ilgi alaka olur

0

hayır.. seviye ne kadar yükselirse yükselsin, kazanca bir etkisi olmuyor. benim gibi seviyesi yüksek olanlar bu zamana kadar hiçbir faydasını görmedi bu seviyelerin. yani seviyelere pek takılmayın. :)

0

her soruya verilen cevaba göre kuruşlar artıyor. ne kadar uzun cevap verilirse o kadar kuruş artıyor.