0

ben evleneli 10 ay oldu suan yeni hamileyim bir aylık 2 aylık tedavi sonrası çok şükür rabbime hamile kaldım bir mucize gibiydi hiç böyle bir şey beklemiyordum açıkcası bu haberi doktorumda duyunca sevinçten göz yaşlarına biguldum annelik böyle bir duygu iste sabırsızlıkla bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum insallah günler hemen geçer bir annenin evladı için yapamayacağı hiç bir şey yoktur herseyi göze alır ve yapar ben hamile kaldığım zaman aiyleminn kıymetini daha iyi anladım çünkü ben onların çocuğuyum ve benimde bir çocuğum olacak git gide içimde buyuyor anlatılmaz adeta yaşanır bu duygu allah’ıma şükürler olsun hamilelik duygusunu da yaşadım insallah kucağıma almayı da kısmet eder allahım dusunsenize ufacık daha siz ne yerseniz oda aynı şeyleri yiyip sizden faydalanıyor anne karnındayken kalbimiz bebeğimizi bizden önce görüyor çok güzel bir duygu allahım herkese bu güzel duyguyu nasip etsin insallah amin

1

annelerin hakkı ödenmez. sırf doğumda çektikleri acı bile yeterli anneliğin kutsal olmasına. evlatları bir yana dünya bir yana olduğuna göre vazgeçilmez bir his olsa gerek. anne olunca anlayacağım artık, annem gibi konuşmak gerekirse.

0

anne olunca anlaşılan bir duygudur. klişe ama anlatılmaz yaşanır.

0

bunu suan en güzel ben anlatabilirim zira taze bir anneyim. en güzeli ne biliyor musun her gece benimle uyumak istemesi ve bunu yaparken daha üç aylık olması:)
kolumda mutluluk içinde uyuyor olmasını uykusunun içinde gülüşlerini izleyip sabaha kadar kokusunu içime çekiyorum. uykusuz kalmak umrumda bile değil. uykuya yatırıp odadan çıkınca bile özlüyorum. üç aydır ne çarşı pazar yüzü gördüm ne de kendime ayıracak bir kaç dakikam oldu suan bile sol elim küçük beye zimmetli fakat biliyorumki bir kadın aşık olacağı adamı bulmaz doğurur. geleceğe dair tonla endişe duyuyorum artık. sorumluluk hissediyorum önceki hayatımdan eser kalmadı. tonla derdim tonla endişem tonla üzüntüm olabilir ama hepsini onu kokladığımda unutuyorum. evladımın kokusu acı ve endişenin uykusudur

0

henuz anne olmadigim icin bilmiyorum ama bence guzel bir duygudur. yani dusunsenize sizden bir parca oluyor. buyuyor evladiniz oluyor belli bir yasa kadar siz bakiyosunuz. sonrada tabi hayirli bir evlatsa o size bakiyor. bence annelik guzel bir duygu allah isteyen herkese nasip eder insallah. birde isteyipte cocugu olmayanlar var gercekten zor bir durum allah onlarin yardimcisi olsun ve onlarada nasip etsin insallah.