0

sadece altın bileklik olusa takarım diğerleri çok abartılı gösteriyor insanı

0

yani ben bilezik olursa takmam hem kollarim ince zaten bilezik bana göre uygun değil .kolye olursa takarim çünkü kolye demir olursa ona alerjim oluyor ve takamıyorum . bide künye tarzi ince bileklik olursa takarım onun haricinde fazla altın sevmiyorum. bide küçük bir küpe olabilir onun haricinde kocaman bilezikleri takamam yani.

0

sevmiyorum altın takmak bana görgüsüzlük olarak geliyo .

0

hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum . anca küçük kolyeler oluyor ya öyle kolyeler takarım . o da metale alerjik var başka takamiyorum diye ama onun dışında yok bilezik alım koxamana kocaman takip gezim nefret ederim .

0

ben bekarken annemle ,babam bana çok altın alırdı ve takardi. yani ben şahsen altın takmayı sevmiyorum. zaten evlenince bana kimse altın almadı ve takmadı. benim düğünümü bile yapmadı eşimin ailesi altın evlendigimde göremedim. altın takmayı sevmem ama evlendigimde çok heves ettim altın takmayı olmadığı içinde takamadım yani eşimin ailesi pinti zaten hiç sevmiyorum pislik insan onlar bana hiç birşey yapmadılar bırak altını bana bir çorap bile almadılar. ne o lar beni sever ,nede ben onları severim ikimizde birbirimizden nefret ediyoruz yani anlicagin.

0

altın da olsa elmas da olsa takı takmayı hiç sevmiyorum. ama tabi kenarimda dizi dizi altınlar olsun isterdim yatırım amaçlı. ama maalesef o da yok.

0

ben altın takmayı çok sevmezdim yani takı takmayı çok seven biri değilim. ama şimdi altın bir çift küpe takıyorum sürekli olarak bu yüzden alıştım. bir yere gitmesem veya kıyafetime uygun olarak takmaya çalışıyorum. başka da sürekli olarak altınlarla gezmeyi sevmiyorum.