0
0

kına sürmeyi çok seviyorum özellikle şekil şekil yapmak başka bir harika ellerime ve kollarıma yaparım ben kınayı

0

küçükken birkaç kere avuç içimde vardı öyle bir şey. ama çok uzun kalmıştı. hoşuma gitmedi pek. şimdilerde zaten hiç öyle şeyler kullanmıyorum.

0

küçkken bayramlarimızın olmazsa olmazydı sabah erkenden merakla uyanır hemen ellerimizi yikardik kiminki guzel tuttu kiminki kötü tuttu büyüdk hersey gecmiste kaldı

0

evet kına sürmeyi severim. gittiğim kınalarda da mutlaka kına alırım.

0

bu avucun ortasina ve parmaklara surulen kınayı sevmiyorum. ama son zamanlarda bu sekilli yapiliyor ya. hani hint kinasiyla filan. elddn kola kadsr uzananlar ya da sadece elin dis kismina yapilana kinalar aklimda hep. ya da aklima gelmiyor da degil hani bir atatürk'ün imzasini kinayla yapmak filan. oyle sekilli kinalar yaptirmak var aklimda.

0

ben kına sürmeyi sevmiyorum çünkü kokusunuda sevmiyorum. küçükken annem elimize sürerdi fakat büyüyünce daha istemez oldum yani sevmiyorum.

0

kına kokusunu çok seviyorum hatta ellerime sırf bu yüzden sürüyorum sürekli koklamak isterim. kınayı tırnaklarıma sürmeyi sevmem elimin iç kısmına sürerim çok da severim. koyu kırmızı olunca çok mutlu olurum

0

kokusunu falan severim ama sürmeyi hiç sevmiyorum malesef . özellikle full ellere süren oluyor hayatta yapmam . zevk meselesi tabi bişey denmez ama benim hoşuma gitmiyor tercih etmem . kına gecemde bile adetten diye çok çok az surdurdum bana kalsa hiç sürdürmezdim ama aileler işte .

0

yani ben kına sürmeyi severim. çocukluğumdan beri de kına sürüyorum. kokusuyla bile bir sorunum yok ,bazı insanlar kınayı sevmez yani ama ben severim, surerimde.

0

ben nedense kına kokusunu çok sevemiyorum. o yüzden süren biri değilim.