0

valla ben varım kardeşim... artık öğlen 12 de bitecek ya iki katı kazanç... yapabildiğimi yapmaya çalışıyorum. son çırpınışlarım diyeyim... :d :d ne yapabilirsem kar vallahi... yumurta kapıya dayandı ya artık ne yapacağımı şaşırır vaziyetteyim. buna nasıl cevap yazsam... bu cevabımı daha uzatabilir miyim diye cevabı göndermeden önce son bir okuyuş filan... çabalıyorum yanii.... bakalım ne kadar yapabileceğim... herkese bol kazançlar diliyorum. umarım birşeyler yapabilmiştir herkeds

0

bende ondan hic faydalanamadim sanirim ama en kisa zamanda sorumaninin yeni bir oyun yarismasi hemde kazanclarin artmasi icin hamle yapcagini dusunuyorum ben.

0

onu baslik olarak gordum.ama nasil kazanildigini bilmiyorum varsa bilen yardimci olursa sevinirim arkadaslar

0

şu anda başladım iki kat kazanç için ama herhalde bitirdiler diye düşünüyorum ya noldu inşallah bitirmemişlerdir diye düşünüyorum.

0

ben yeni üye oldum. normalde kazançların ne kadar olduğu hakkında bir bilgim yok. ama şu anki kazançlar iyi gibi görünüyor.

0

şu an ben burdayım işten çıktım cevplamaya çalışıyorum

0

musait olamamama ragmen girip birkac soeu cevaplamaya calisiyorum... bir turlu firsat bulup da suanki x2 kazancin hakkini veremedim

0

geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. sana poyrazim umarım kısa sürede iyileşirsin bu yarışmaya seninde gerçekten çok ihtiyacın var.umarım bu yarışmadan güzel paralar kazanırız.hep beraber gerçekten aktif olan üyelerin kazanmasını çok istiyorum.

0

yani 1 haftadır giremiyorum. gerçekten çok hastaydım ve migren var bende onun ağrısından dolayı kafam hiç kalkmadı acillere götürdü hep eşim beni şu an çok şükür iyiyim bende faydalanmaya çalışıyorum.

1

ben zaten gündüz saatlerinde aktif olabiliyorum genellikle. o yüzden hep buradayım bu saatlerde ama iki kat kazanç gelmişken ne kadar kazancımızı artırırsak o kadar hızlı biriktirebiliriz. yeni yıl öncesi çok lazım olacak para, herkese bol kazançlar. sitede umarım ilk zamanlardaki gibi bol çevrimiçi kullanıcıyla dolup taşar bir an önce.

0

şu anda ben de sitede aktif olan yazarlardan biriyim. çünkü eksik kazanç etkinliği varken bu uygulamadan olabildiğince kazanmalıyız diye düşünüyorum.

0

ben burdayım ve iki kat kazançtan faydalanabildiğim kadar faydalanmaya çalışıyorum.

0

şu an ben buradayım elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum.