0

tabiki bende bu fikirden yanayım. yazdıkça bir kuruş, iki kuruş kazanmak insanı bir yere kadar motive ediyor. kazanç arttıkça insan daha çok şevke gelir. site de daha çok kazanır.

0

ilerde artar diye düşünüyorum site yeni, biraz zamana ihtiyacımız var.

0

kesinlikle daha güzel olur ve daha çok ilgi çeker site. burada normal kazançlarda yaklaşık olarak her cevaba 15-20 kuruş kazanıyoruz. ve %20 kazanç veren sorulara yöneldiğimizde malesef soru bulmakta zorlanıyoruz. hep aynı sorular genelde denk geliyor. bir soruya iki kere yanlışlıkla cevap yazdığımızda da hesabımızın banlanması tehlikesiyle karşı karşıya kalıyoruz. en azından %5 kazanç verilen cevapların parasal yönde miktarlarının biraz arttırılması bizim için daha güzel olacaktır. diye düşünüyorum. en azından 10 kuruş kazandığımız sorudan 20 kuruş kazanalım.

1

artık zamanı geldiğini düşünüyorum bende. her haliyle güzel ama kalıcı bir çözüm sürekli kullanıcıları memnun edecektir ve daha çok aktif olmalarını sağlayacaktır diye düşünüyorum. ben yılbaşı yarışmasından sonra kendi hedeflerimin çok altına düştüm ve düzenli gelir elde edemedim. güzel bir motivasyon lazım ama geçici değil kalıcı olması gerekli sanırım.

0

bence soru ve cevap kazançlarının yükselmesi iyi olur. ek olarak yeni ödeme yöntemleri gelmeli

0

vallahi doğru söylüyorsun kardeşim.iki gündür yazıp durmama rağmen 13 lira anca yapabilmişim.gerçekten az bir miktar ama ne yapayım bu ara evde bulunduğumdan mecbur bu tarzda para kazanma sitelerinde yer alıp ufakta olsa kazanç elde etmeye çalışmaktayım.

0

bence biraz daha artsa iyi olucak çok az gibi geliyor banada ama bunada sükür

0

kesinlikle katılıyorum o kadar emek veriyoruz uğraşıyoruz bence zam yap patron zam yap demeliyiz birazcık daha fazla istiyoruz sonuçta hepimizin buralarda olma sebebi belli kimsenin hobi olarak böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum birazcık daha fazla olsa hem daha fazla azim hem daha fazla kazanç hem daha fazla duyum olur

0

bencede daha iyi olur yeni üye oldum bende zamanla bakıcaz tabi

0

evet kesinlikle güzel olur. ama çözen kişi sayısıyla bağlantılı olabilir durum.

0

daha iyi olur elbet ama sayın admin beyleri de zorlamayacaksa tabii. sonuçta onlara da fazla yük olmayalım :)

0

daha yeni bir site olduğu için ilerde arttırılabilir.

1

site daha çok yeni. belki ilerleyen zamanlarda bir gelişme, iyileştirme olabilir. ama şu an para çekme limiti yükselebilir, ödemeler ertelenebilir bunlar daha olası.

2

valla internette bundan fazlasını bulmak biraz zor. :)
yarışmalara yüklenip daha fazla kazanbilirsiniz belki. :)

1

bence kessinlikle artmali . bari soru basi 50 kr olsun;)

2

yani birazcık daha artsa fena olmaz bence

1

zaten cevaplardan kazanıyorsun ki baya... altın sorularda takıl bakayım. kazancın artıyor mu artmıyor mu.

2

bencede biraz daha artmalı diye düşünüyorum

1

bence kesinlikle evet ya 5 lira biriktirdim bunu yapana kadar bile canım çıktı

2

olur, bunun için imza kampanyası mı başlatsak acaba.