0

bende her müslüman genç yaşlı farketmezsizin okunacak olan kuran-ı kerim i okuyabiliyorum. ailem ve müslümanlığım gereği kücük yaşta kuran kurslarına gitmeye başladım. orada küçük çaplı yani arap alfaesini ve yazılışlarını yani kelime başında, kelime ortasında, kelime sonunda nasıl yazıldığını ve okunuşlaını ezberledim. ardından normal okumaya yani makamsız tecvitsiz okumaya başladım. 1 yada 2 sene böyle okuduktan sonra tecvitleri öğrenmeye başladım yaşım 15 her müslüman gencin geldiği nokta yada biraz aşağısındayım ama kendimi toparlamaya ççalışıyorum inşallah allahın izniyle kuran- kerim i makamlı tecvitli bir şekilde okuyacağım.

0

kur'an okumayı biliyorum kur'an okumayı çok küçük yaşta öğrendim ve öğrendiğim zaman köyde yaşıyordum köyümüzde cami vardı cami hocasının eşinin yanında kur'an'ı öğrendim.

0

biz çocukken mahalle camisine sürekli kuran okutmak ve öğretmek üzere birilerini görevlendirir ya da diyanetten hoca isterlerdi. her yıl mahalle ortak karar alıp muhtardan bunu isterlerdi. bu yüzden her yıl mahalle camisinde kuran öğreten biri olurdu. bende giderdim elbette ve severek öğrendim çok şükür. anlamlarıyla okumayı da huy edinmiştim.

0

kur'an okumayı biliyorum tam olarak güzel okuyamasam da. ben kur'an okumayı yurtta okurken bir arkadaşım aracılığıyla öğrenmiştim. allah ondan razı olsun.

0

kuran okumayı biliyorum ama tecvitli öğrenemedim. ama küçükten gittim ben öğrenmeye.

1

kuranı kerim okumayı biliyorum hatta kuranı kerim'in tamamını ezbere biliyorum kuranı kerim okumayı küçükken babamın yanında öğrenmiştim küçüklükten beri kuranı kerim okurum yani ama asıl öğrenmeyi tamamen öğrenmeyi kur'an kursunda hafızlık kursunda öğrendim