0

zsten bu sitede yeteri kadsr soru soruluyor. bir de sorular icin iki kati kazanc gelirse arkadaslar hic durmaz, yemez icmez sabahtan aksama kadar sitede soru sorarlar. cevaplara olmadi cok guzel. zaten cevap uzadikca kazanc artiyor. birde iki kati seklinde yansimasi daha sahane oluyor. yani guzel kazanc kasabiliyorum ben sitede.

0

sorulardaki iki kat kazanç alırsa o zaman zaten sitede kimse cevaplamaz zaten bu iki kat kazanc çalışmasında amacın cevapsız soruları cevaplamak hani zaten eskiden beri hep aynı muhabbet yani zaten sorumani sitesinin amacı cevapsız sorular kalmasın diye sadece cevaplara veriyor. en azından site ilerleye bilsin. bu sefer sorulara da iki kat kazanç verirse bu sefer kimse cevaplanacak ve soru sormaya devam edecek ondan dolayı bence olmaz olması daha iyi sadece cevapları 2 kat kazanç yansıması daha güzel oluyor.

0

olabilir aslında mantıklı ama sorumani öyle yapmıyor ışte hem öyle olursa herkes soru sorar cevap yazan olmaz.

0

zaten iki kat kazanc etkinligi cevaplanmamis sorularin cevaplanmasi icin yapiliyor. o yuzden dolayi cevaplarda iki kat kazanc gelmesi biraz sacma olur diye dusunuyorum ve cevapsiz sorular artar ve bu seferde de beyin bedava modu gelir ve kimse soru yazamaz bu oluncada daha kotu olur.

0

zaten amac sitede soru sorulmasinin biraz azaltilmasi, sorulara cevap gelmesi.... sitedeki beyin bedava modu bile soru sormayin cevap yazin diye ince bir mesaj veriyor aslinda... ne bizi rencide etmeyen birsey aslinda. :) yoksa soruda ds iki kati lazanc olsa beyin bedava modu hic kalkmaz. surekli soru cevaplamaya yonlendirir sire bizi. o yuzden sadece cevaplarw var bu iki kati kazanc

0

suan icin sorular da sabit kazanc sanirim 2 kurus bunu 3 kurus yapsalar daha iyi bence diye dusunuyorum .cevaplarda suan ise bence birkac kurus daha zam gelse daha cok uye sayisi olur hemde aktiflik olur en kisa zamanda sorumani ekibinin bunu gozdeen gecirerek yeni seyler cikarmasi gerek diye dusunuyorum bende.

0

bu türde sorular doğrudur ve tam yerinde ve çokça olduklarından dolayı herkesin temennisi demek ki ihtiyaç hasıl olmuş

zam isteyin zam derim.

1

keşke sorularda zam gelsede,kazancımizi artırsak. :)

0

sitenin bunu yapmasının asıl sebebi sorulardan ziyade cevapların verilmesi. o kadar çok soru sorulup, sorular cevapsız kalıyor ki.. hatta az cevap alıyor.. x2 kazancı aslında ondan yapıyor cevaplarda

0

olabilir elbette. iki kat dediyse eğer bu bunun içinde de geçerlidir. özellikle altın sorularda bayağı bir gelir elde ediliyor. tavsiyem altın soruları daha çok cevaplamandır. şimdiden kolay gelsin.