0

yani şu an referansım da kimse yok. sadece 1 tl kazanmışım onun için referans benim işime yaramadı diyebilirim ama bazı arkadaşlarımın işine yaramış ne diyelim bizim çağırdı insanlar beğenip gelmedi beğenmedim dediler yani geri çekildiler zaten bir kişide banlandı kendisi bilir yani yapacak bir şey yok.

0

tabii ki referans sistemi ile para kazanan kişilerin olduğunu görebilirsiniz sitede. özellikle bazı kişilerin gerçekten sadece arkadaşlarla kazandığı belli yüklü bir miktar olduğunu düşünüyorum. bunun için aslında yapmamız gereken tek çevremizdeki arkadaşlarımızı çağırarak onların kazandıkları paradan bizim de kendi hanemize yazılması. bu yüzden de ne kadar çok arkadaşımız olursa eğer o kadar para kazanmak anlamına geliyor bana göre.

1

ben siteye referans ile bir kardeşimi getirdim, aslında o sorud verdim referansı. yoksa kimseyi zorla getiremem. ama baktım onu pek sarmadı sanırım. bana faydası ne oldu diyecekseniz, halen o kısımda ilk günkü gibi duruyor kazandırdığı.
0.09 kuruş kazandırmış. fazla kişi getirirseniz kazanırsınız sanırım.

0

referansim ile üye olanlardan sadece bir kişi sitede bir süre aktif oldu.
ondan da sadece 33 kuruş kazandım.

0

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. yeni üyeyim. bilgilenmeye benimde ihtitacım var. umarım bilgi sahibi biri buraya yazar.