0

hiç duymadım ne zaman başlamış ne zaman bitmiş

1

iki kat kazanç bitmedi arkadaşlar farkederseniz kazançlardan hala iki kat kazanç geliyor yada şöyle yapmış olabilirler herhalde artık kazançlara zam geldi diye düşünüyorum ama bilmiyorum gelmemişte olabilir inşallah gelmiştir ya.eğer gelmişse bide iki kat kazanç üstüne eklenicek bu sayede çok kazanç elde edebileceğiz.inşallah bu iki kat kazanç gine olur bu sayede her satır ve bir çok kelimeden 4 kuruş felan kazanırız daha çok kazanç elde etmiş oluruz diye düşünüyorum.

1

böylelikle sitedeki aktif oran artmış olacak ve cevapsız olan soruların çoğu cevap bulmuş sayılacaktır. bu güzel bir uygulamadır. bu siteye yeni üye oldum. böyle etkinliklerim olması gerçekten de çok güzel ve eğlenceli. herkes rızkını yer. üstelik rekabet ortamının olması da güzel bir fikir. gerçekten düşünenleri tebrik ediyorum.

1

görülen o arkadaşım. o bildiri kalktığına göre sadece yarışmada sıralamaya girmek önemli olacak. ama sıralamaya girmeye çabalarken alacağımız kazanç miktarı artmayacak.

0

şu anda sadece yarışma başladı ve gerçekten de çok çekişmeli gittiğini söyleyebilirim. iki kat kazanç bittikten sonra iki kat kazanç bittikten sonra yarışmaya herkesin odaklanacağını ve daha çok vakit geçireceğini söylemek isterim. inşallah adil bir yarışma olur ve herkes istediği bir şekilde sonuç alacağını tahmin ediyorum.

0

yani bildirim kalktığına göre demek ki iki kat kazanç bitmiş yani ne diyelim bakalım artık kime nasip kime kısmet yarışma bekleyip göreceğiz 31 aralar kadarmış yani bakalım kim ne kazanacak.

0

evet 2 katı kazanç etkinliği bitti. zaten anasayfadaki yukarıda olan bildirimi kaldırılmış