1

zaten bu şekilde cevaplar veren kullanıcılar sitede pek kalıcı olamıyorlar. özellikle sadece harflerle satırlarca cevap yazanları ben anında şikayet ediyorum ve kısa sürede incelenip gerekli görülenler banlanıyor. sitenin ismin yazınca bile sorumani hile şeklinde sonuçlar geliyor google da. yani insanlar siteyi tanır tanımaz hileye başvuruyorlar anlaşılan. bu şekilde kimse kalıcı olamaz bu sitede. o nedenle daha uygun cevaplar verilmeli.

0

sanırım anca yetişiyorlar ama cevaplara olduğu kadar sorulara da el atsalar daha iyi olur.

0

el atiyorlardir bence. bazen para talebinde bulununca incelemeye aliyorlar ve sonra parayi dusuruyorlar diye biliyorum. bir kac gundur sacma sapan cevap verenleri gordum. sacma sapan cevap verenlere bence eksi oy verelim arkadaslar yani hakkimiz yenmis oluyor.

0

bence site yonetimin isi yorumlar degil niye mudehale etsinki yayinlanan reklamlsr ne kadar cok goruntulenirse o kadsr cok kazanc olur rahat birakin icini doksun insanlar :)

0

site yönetimi odeme limiti aşılıp ödeme istendiğinde muhakkak sorulara ve cevaplara bir kontrol sistemi oluşturmuştur ve ödemeleri o sistem dahilinde odeme yapıyordur ve zaten kurallara aykırı hareket edenler zaten bamlanıyor ve siteden çıkarılıyor.

0

yakın zamanda bu duruma dur demesi gerektiğini düşünüyorum. bir tane üye gördüm. anlamsızca klavyeye basarak bir sürü şeyler yazmış. bu insanlarla bizim kendi emeklerimizle kazandığımız bir olmamalı.

0

sırf para kazanmak uğruna saçma sapan cevaplar kontrol ediliyordur mutlaka. yoksa iş çığırından çıkar. sarpa sarar.

0

ya zaten şikayet edince banlıyorlar. ben yani kaç kere şikayet ettim. defalarca her seferinde karşıdaki insan banlandı yani bence yapacak bir şey yok kendileri de söylüyor ben bir fikir söylemiştim ama olacak gibi değil dedi çünkü dedi belirli bir cevaptan sonra bazı insanlar bile dedi cıvıltı your daddy yani doğru bir şey bence artık bizler şikayet edip onlar da siteden atacak yapacak bir şey yok.

0

site yönetimine şikayette bulunun.. eğer gerekli görürlerse müdahele ederler.

0

sanırım burda yazılan ve şikayetleri gördüğü zaman.