1

hıyar çıkanı da var. bu işin çok parodisi yapıldı. gerçekten bu kadar çabuk ve halen güvenmeleri enteresan. daha bilindik siteden alışveriş yapmalı millet, ucuz etin yahnisi ekşi olur, zaten o telefon gelse bile fayda etmez. umarım artık bu dolandırıcılar prim elde edemez bu iyi niyetler üzerinden.

0

tam bir skandal ve firmanin cok buyuk bir hatasi. yani o firma bence artik hic satis yapamaz

0

ya patlican ya salatalik 99 tl baska ne alabilirisiniz ki keyiflikosuci diye bi saris instagram hesabim var adama 300 tl diyorum sattigim ayakkabiya arabami satiyon diyo git 99 tl ye al o zaman :)

0

şaşırmıyorum artık bu tür reklamlara normal geliyo yani isim yapmış mağazalardan görüp bilgi alıp telefonu veya herhangi bir elektronik ürünü almak varken televizyondan veya bilinmedik internet sitelerinden neden alışveriş yapar ki insanlar

0

biz insanlar ucuz diye her reklamı yayınlanan ürünleri sahtekarlık olduğunu bile bile sipariş ediyoruz ve sonra vay yandım ben, beni dolandırdılar diye ver yansın ediyoruz , bence bu kişilere mustahakktır . nerede görülmüş 2000 türk lirası olan bir telefonu imalatçısı bile o paraya satarken ,sen kalk 199 türk lirası öde ve almaya çalış yok boyle bir dünya, allah akıl fikir vermiş biraz çalıştırın şu beyni.

1

insanların hayallerini, umutlarını dolandırıcılıkla üzüntüye çeviren insanlar maalesef var bu ülkede.
o yüzden biraz ucuz diye bilmediğimiz, ismi bilinmeyen, güven verilmeyen hiç bir yerden böyle maddi değeri de fazla olan elektronik aletler ya da her hangi bir şey almamız gerekir.
alacağımız site bilmediğimiz ya da ilk kez alışveriş yapacağımız bir yer ise, insanların googledan araştırma yapmaları gerekir. şikayet var gibi tüketici siteleri var. o firmanın adını bu siteye arattırıp bunun hakkında oluşan şikayetlere bakıp ona göre davranmak gerekir.
ama siz siz olun, yine de türkiye'de ismi bilinen tescillenmiş marka olmuş sitelerden başka yerden alışveriş etmeyin.

0

vallahi söyleyecek düşünecek pek bir şey yok bu konuda halkın masumluğunu çok güzel bir şekilde dolandırıcılık ifadesi ile kullanıyorlar halkımız temizdir iyi kalplidir yok ya kötü şeyler çıkmaz bu işten iyi insanlar vardır diye düşünen bir halka sahibiz. bu yüzden televizyonda gördüğümüz şeyi ki televizyonda çıkabilecek kadar gücü varsa bu ürünün herkes almayı düşünmüştür fakat karşıdaki insanlar çakal ve kötü oldukları için bir şekilde kendilerini koruma altına alıp televizyona çıkıp dolandırıcılık yapacak kadar salak aptal şerefsiz insanlardır. zekiler diyemiyorum çünkü elbet bir gün yakalanacak lar. unuttukları bir şey vardır bir insanı kandırmak televizyon üzerinden hatta alay edercesine patlıcan koyup yollamak adicedir, şerefsizce dir. hiçbir mantığa sığan bir şey değildir. ama ben halkımı suçlamıyorum. ben de alabilirim inanıp eğer ihtiyacın varsa o şeye ben de inanırım ve ucuzmuş deyip ucuzmuş deyip alabilirim. insanları kandırmamaları gerekiyor televizyon üzerinden. ve televizyondaki çalışanlarında bu olaya el atmamaları oldukça şaşırtıcı.

0

zaten ilk önce o kişi çok yanlış birşey yapmış televizyondan telefon sipariş etmekle.onun yerine birazcık daha verip yeni telefon alabilirdi.gerçektende hala daha insanlarımız akıllanmadı hala daha televiyonlardan telefon alıyorlar.sonuç maalesefki içinden ya patlıcan ya da çorap çıkıyor.

0

internet üzerinden alışverişlerde bunlar oluyor.bir arkadaşım telefon siparişi veriyor salatalık çıkmıştı.yine bir komşumuza ayva çıkmıştı.güvenilir olmayan sitelerden alış veriş yapmamak gerek

0

aklıma tab3 açılımı yapan çocuk geldi. her şey olabilir böyle insanlardan. sonuçta kime güvenerek para verilebiliyor ki? insanlarımız ilginç gerçekten

0

yani bence bazı insanlar internetten kalkıp da böyle pahalı şeyler sipariş vermemesi lazım. mesela kalkılır telefon sipariş verir tabii adam sana patlıcan gönderir sonuçta sen oraya kaç para para veriyorsun hani elbise falan sipariş versen hadi neyse bence iyi olmuş. insanlar bence akıllanması lazım haberleri kaç kere çıktı. yani adam telefon sipariş vermiş, ayakkabı sipariş vermiş. içinden salatalık çıkmış, patlıcan çıkmış. yani bunu uyarıyorlar bile bile de insanlar hala devam ediyor yani insan biraz akıllı olması lazım böyle bence çok pahalıysa internetten sipariş vermemesi lazım gerekirse gidip bir mağazadan olabilir bence en doğrusu bu şahsen ben hiçbir zaman pahalı şeyleri sipariş vermiyorum verirsem sadece güvendiğim sitelerde elbise sipariş veririm başka da vermiyorum.

0

kusura bakmayın ama gerizekalı yerine konmuş gibi hissediyor insan.ki asla televizyon üzerinden guvenilir kanallar dışında asla birşey sipariş etmem.edilmesini de doğru ve güvenli bulmuyorum.

0

televizyondan bugüne kadar birşey almadım almam da... yani bu tarz şeylerin az çok ne olabileceği kendini ele veriyor. salatalıkta çıkarrr.. patlıcan da çıkarr... bariz dolandırıcılar. telefonun fiyatı bir kere maliyetini karşılamıyor ki ne atlıyorsun hemen, değil mi? :)

0

artık milletin bilinçlenmesini ve bu tür sahte ürünleri almaması gerekiyor. sadece telefon değil buna benzer birsürü durum var. ciddi yaptırımlar gelmeli satan kişiler ve televizyonda reklamlarını yapan kanallar hakkında. resmen dolandırıcılık bu...