0

evet sevmediğim insanlar var genelde çağırdıklarında yanlarına gitmiyorum gitsem de ona göre davranıyorum ki oda haddini nasıl davranması gerektiğini bilsin öğrensin diye ama genel olarak gitmemeyi tercih ederim kimse kimsenin moralini bozmaya hakkı yok

0

sahte davranmaktansa ya ilişkimi direkt keserim ya da soğuk davranırım zamanla hiç muhataplığımız kalmaz

0

aynı ortamda bulunsak bile duymamaya görmemeye özen gösteriyorum hareketlerimden ve konuşmalarından anlıyorlar zaten

0

ben genelde sadece sevdiğim insanlarla muhattap olur, geri kalanını görmezden gelirim. genelde orada yokmuş gibi davranıyorum. zaten arkadaşımla muhabbet ettiğim ve önüme baktığım sürece kimseyi de görmüyorum.

0

genellikle görüpte görmezlikten gelerek uzak dururum

0

yani ben herkesi severim gerçi bazı insanları hiç kanım almıyor ama hiç sevmediğim insan kaynanam var. ondan da zaten uzağım eşimi de konuşmuyor, ben de konuşmuyorum. yani bu hayatta en son sevcegim insan odur uzak duruyorum konuşmamayı tercih ediyorum. zaten arkasından da konuşmuyorum yüzüne söylüyorum her seferinde onu sevmediğimi hiçbir zaman da sevmeyeceğim yani çünkü sevilecek bir insan değil. en güzeli muhabbetini keseceksin, konuşmamaya çalışacaksın zaten oda bunu anlar.. bir daha da seninle konuşmaz yani anca bu şekil uzak durursun.

0

öyle kişilerle arkadaş olmuyorum olsa bile hemen arkadaşlığımı arkadaşlığıma son veriyorum. birdaha onla konuşmuyorum. anca bu şekilde uzak kalabilirim.

0

onlarla konuşmamayı tercih ediyorum. görmemezlikten geliyorum. hem öyle daha iyi. onları umursayıp moralimi bozacağıma yokmuşlar gibi davranıyorum. ama bazı insanlar böyle davranmama rağmen hala kendilerini bir şey sanıyorlar.

0

valla çok fazla yorulmuyorum. hal ve hareketimden anlayip uzak duruyorlar zaten . bazı yuzsuzler çıkıyor tabi ama onlara yapicak hiç bişey yok adı üzerinde yüzsüzler çünkü .

1

samimi olmayarak uzak duruyorum evde zaten iki kişiyle kavga ettik ablamla artık onların olduğu yerde yemek vs yemiyoruz böylelerinden uzak duracaksın

0

mümkün olduğu kadar muhatap olmamaya duymamaya görmemeye çalışıyorum. gördüğüm zamanda öyle birisi yokmuş gibi davranıyorum.