0

yani her insan her insanı sevmek zorunda değil. yani şöyle söylemek gerekirse bir insan bir insanı kıskandığı için de sevmeye biliyor zaten kıskançlık başta geliyor
mesela iş kişiyi çekemiyor mesela beni de çekemeyen insan vardı, kıskanan insan vardı. ben hiçbir zaman sevmezlerdi halbuki seviyorum gibi davranıp ama sevmiyorlar da çünkü ben anlayabiliyorum. yani tek amaçları böyle zarar vermek bundan dolayı yani sevmiyorlar zaten kimse kimsenin sevgisini ihtiyacı yok insanın ailesi yanında olsun ve her zaman ailesi sevsin bence bu yeter ben kendi adıma söylüyorum. benim ailem beni sevsin ve her zaman yanımda olsun bu bana yeter beni herkesin sevmesine gerek yok demek ki ben bir insanlara o kadar yara bırakmışım ki ,iz bırakmışım ki beni sevmeyecekleri kadar demek ki sorun bende değil onlar da yani bence onlara da bu ders olsun diyorum ama dediğim gibi ben de bazı insanları sevmiyorum hani şöyle bir şey var. kıskançlığından dolayı değil halbuki kanım almadığı için çünkü benim kafam herkese uyuşmuyor çünkü ben çok farklı bir insanım herkesi kanım almadığı için insanlarla böyle samimi olamıyorum zaten samimi olmayı falan tercih etmiyorum.. çünkü şu devirde samimi olabileceğin güvenebileceğin insan yok yani bana göre.

0

menfaatine ters düşer se bol bol konuşursa lafını sözünü bilmezse

1

ben kendi adıma cevap vereceğim bu sorunuza, ben bir insanı neden sevmem?
öncelikle ilk tanıdığımda ben her insanı çok severim. sonra tanıdıkça onun sevgi gösteren yüzünün ardındaki o çekememezliği ve belki de kendinin bile tarif edemeyeceği öfkesine şahit olurum.
uzaklaşırım ondan, bana zararı dokunmaya başlamıştır. ben onun davranışlarına kafamı yordukça ben aslında kendimi yoracağımdan onu sevmekten vazgeçer ve uzaklaşırım. onu kendi dünyasında bırakırım.

0

bir insan bir insanı neden sevmez bunun birçok nedeni vardır, eğer sevmediğiniz insanın fikirleri düşünceleri sizinkiler le uyuşmuyorsa, en çok bu yüzden sevilmez insanlar veya karşıdaki kişi çok dedikoducu sağa çok kötülükler yapmış bir insansa, size hitap etmeyen bir şey varsa bir insanı sevmiyorsanız sevmek için zorlayamazsınız uyuşmayan noktalar zaten bunu engeller.