0

ben aktif olmaya calisiyorum diyeyim. acikcasi cevaplardan daha fazla kazanc saglamak adina cevaplara yönelmeye calisiyorum acikcasi. son zamanlarda bu beyin bedava modundan dolayi biraz sıkıldım acikcasi siteden. cok uzun surdu. bundna dolayi arkadaslar siteye girmeyi birakiyor acikcasi. o yuzden siteyr soru limiti gelsin istiyorum. en azindan site icerisinde bu kadsr cok soru sorulmaz ama.

0

ben bir buçuk saatten beridir aktifim ve birkaç soru sordum ve soruları cevaplamaya çalışıyorum yani eğer böyle sık sık soru sorup cevap yazmasak pek fazla kazancımız olmaz onun için elimden geldiği kadar soru sorup cevap yetiştirmeye çalışıyorum.

0

soru nasıl sorulur yapamadım ve cevaplardan kazanç çok az oluyor 7 haftada 2 tl oldu çok düşük site sahipleri bu konuya el atması lazım duzelse daha iyi olur.

1

ben şu an aktifim, hatta şöyle diyeyim saat 20.00'den beri sadece sitede soruları cevaplamakla zamanımı değerlendiriyorum. amacım ilk üç içine girebilmek de bakalım başarabilecek miyim?

1

yani şu an ben aktifim ama gerçekten değer soru sorulmuyor. herkes cevaba odaklanmış şekilde zaten benim aklımda soru falan olsa zaten soru sorup cevaplama iyi düşünelim ama işte aklımda soru yok siteye baktım da gerçekten de kimse soru sormuyor yani ne yapabilirler herkesin yılbaşında sonuçta para ihtiyacı var herkes yarışmaya katılmak istiyor tabii ki de o sırada yer almak istiyor artık kime nasip kime kısmet belli olacak göreceğiz yani bakalım .allah büyüktür ama artık birileri soru zorsa çok iyi olacak.

0

ben aktifim. aktif olmaya cslisiyorum.. evet herkes yarisma icin crvaplara odaklanmis durumda. o yuzden soru soran pek yok..

0

ben bugun baya aktiifm yaa artik alistim siteye yazdikca keyfe geliyorum baya eglenceli hâl almaya basladi site

1

ben bugun hic girmedim buraya ya.ilk de senin soruyu goruyorum baskan.:)

0

ben aktifim. cevaplara odaklanmış durumdayım şu an.