0

ben para icin girdim. suan sitede de iki kati kazanc var gozukuyor ama sanirim gece yarisi bitti suresi.. yani prk iki kayi lazanc seklinde yansimiyor sanki. bana öyle geldi biraz önce. valla limite cok yakinim. bugun ona ugrasmak istiyorum. valla o limitin ustune de çıkarsam hayir demem yani.. bakalim ne yapacsgim.

0

ben para için buradayım furkan... belli bir kazanç yaptıktan sonra pek aktif olmayacağım burada. buradan ödeme aldıktan sonra bir kitap satan internet sitesinde uygun satılan kitaplardan alıp letgo ve instagramda satışına başlayacağım. sevdiğim işi yapmaya ufak bir adım olacak benim için. tabi ödemeyi alacak kadar kazanca ulaşırsam. önceki hesabım gibi banlamasınlar ödeme alana kadar başka ihsan istemiyorum bu siteden.

0

ben para için burdayım para olmasaydı kimse burda durmazdı.

0

para için üye olduk ödeme limiti nedir soru başına kaç tl veriyorsunuz

0

yani burda ben para için üye oldum. yalan söylemeye gerek yok bence para için üye oldum ve burda bilgi ediniyorum ve egleniyorumda burda bence herkes para için vardır diye düşünüyorum.

0

para için girmiştim ama benim için biçilmiş kaftan gibi birşey , aklındaki soruları rahatlıkla sorabileceğim ve cevap alabileceğim bir alan.

0

bencede güzel bir uygulama iyiki böle bir proje kurdunuz sevdim para içinmi zevk içinmi burdayım düşünürsem tabiki para :)

0

para dışında kimse sorumani de olmaz fuki sanmam :)))