1

evet bunun gibi birkaç site vardır ama ben bir ikisi de bu siteyi kullanmadan önce kullanıyordum ve bunun gibi güzel ve kazancı iyi değildi bu daha kazançlı bir sitedir bu sitenin kalitesi daha iyidir ve ben burayı çok beğendim şimdi buradan devam ediyorum diğer ikisi siteyi de bıraktım hesabımı kapattım sadece şu anda sorumani sitesini kullanıyorum ve sorma listesine gerçekten çok memnunum ve kullanmaya devam edeceğim bana göre sitelerin arasında sorumani sitesi bir numaradır.

0

aslinda var bu tur platformlar ama burasi kadsr iyi kazandirmiyor. en iyi sekilde kazandiran burasi diyebilirim gerci cevaplardaki kazanclari bir tik arttirsalar cok iyi olacak ama. gerci yine buna da sukur. iyi kotu birsey kazaniyoruz ama.

0

var ama en anlasilir site bence bu diğerleri bes para etmez benim gozumde

0

daha önce anket siteleri veya reklam izledikçe para kazandıran yabancı menşeili siteler vardı fakat kullanıcıya dönük bu düzeyde bir site daha önce rastlamadım.

0

evet elbette var fakat kazanç oranlarının en yüksek olduğu site burasıdır, ayrıca yazım ve imla kurallarına da özen gösterildiği için diğer platformlar bence çöp niteliğindedir sadece. kaliteye sadece burada rastlayabildim desem yalan olmaz

0

aslında var bu aite gibi biyer de.. 2 aydır oradayım kazançlarını acayip düşürdü orası da. burada 1 saatte kazanabileceğin kazancı 1 gün nefes almadan uğraşsan anca kazanıyorsun.

0

berminal kullanıyorum ama gerçek mi değil mi hâlâ bilmiyorum

0

adslira diye bi site var ordan 20 tl kazandım 1 kere. başkada yok.