0

ya sorumaniye mesaj atarak ya da verdigimiz ilk cevaba bakarak ne zaman uye oldugunuzu gorebilirsiniz. yoksa profilimizde bir herde su tarihte uye oldunuz diye birsey yazmiyor malesef.

0

yani ilk ne zaman üye olduğunu öğrenmek istiyorsan sorumani'ye mesaj atabilirsi,n olmadığı verdiğin cevaplara veya verdiğin sorulara bakarak görebilirsin. yani geçmişe gideceksin verdiğin cevaplardan veya sorulardan ben 2 ay oldu herhalde buraya üye olalı buradan gayet de memnunum en azından ek gelir elde ediyorum.. evde oturarak para kazanıyorum kimse evde oturduğu halde para kazanamaz yani sen de dediğim gibi anca o şekil öğrenebilirsin.

0

bu siteye ne zaman üye olduğunuzu anlamak için ilk vermiş olduğunuz cevabı hangi tarihte vermiş olduğunuza bakarak anlayabilirsiniz.

0

profilinden bak kardesim.bu zamana kadar sordugun sorular ve cevaplar kısmında ne zaman katıldığını görebilirsin. tabi bu biraz zamanını alır.

0

ne zaman katıldığımızla ilgili bir bilgiye erişemiyoruz malesef. sorumaniye mesaj atabilirsin eyüp arkadaşımızın dediği gibi