0

ramazan olmasi sebebiyle sahura kadar oturup, sahuru yapip namazimi kilar yatardim onceden. şimdi kac gunden beri saat bire kadar zor duruyorum. sahurda kalkip sahueu yapip yatiyorum. yaza denk gelen ramazanlarda sabah 5 lere kadar 6 lars kadsr oturur oyle yatardim. simdi o eski halimden eser yok. bakalim bu gece ne olacak. sahura kadar oturabilecek miyim.

0

şuan saat 2.10... bu saate kadar direndim iki katı kazanç var diye. ama artık yatma vaktim geldi çünkü gözlerim kapanıyor. açamıyorum gözlerimi... yarın yine kazanmaya kaldığım yerden devam ederim. nasıl olsa pazartesi günü öğlene kadar vakit var değil mi. :d :d neye hadi ben kaçar. herkese iyi geceler. yarın görüşmek üzere.

0

uyurum birazdan ama uykum yok 2 aydır uyku düzenim çok bozuk müzik dinlerim şimdi

1

uzun zamandır zaten uyumam saatlerim sabaha karşı oluyor. genellikle sabaha karşı 4-5 hatta bazen 6 gibi uyuyorum ve çok geç saatlerde uyanıyorum. bir an önce bu kötü uyku düzenini değiştirmem gerekiyor.

1

uykum gelene kadar uyanığım bugün, televizyonda leyla ile mecnun varken uyku tutar mı hiç...

1

yatacağım birazdan.. uykum yok gibi ama.. kitap okurum sanırım.. çünkü uyku düzenim çok düzenszi bu 2 aydır

1

ben normalde de geç uyuduğum için gece 3 ' e 4 ' e kadar uyumam. gündüz öğlen 12 gibi uyanıyorum. inşallah uyuyana kadar kazancimi artiricam. umarım listede benim de adım çıkar. :)

1

ben bu gece çalışıyorum ve çalıştığım için sabaha kadar ayaktayım. sabaha kadar ne yaparsam kâr diye düşünüyorum. her gün yazma fırsatı bulamıyorum. bugün bu fırsatı değerlendirmek en iyisi dile düşünüyorum. şimdiden herkese iyi geceler

1

kızıma bağlı bir haftadır 4 5 te uyuyor insallah bugün erken uyursa bende anında uyucam valla

1

şu anki kazancım 48 lira 70 kuruş falan. kazancımı 50 lira yapıp yatmayı düşünüyorum. zaten yarışmada dereceye girmek gibi bir ümidim yok. çünkü daha yarışma bitmesine bayağı var 15 gün gibi bir süre var. o derece gireceğimi de hiç zannetmiyorum. maşallah sitedeki diğer yazarlar bayağı hızlı yarışma daha bu akşam başladı adam 15 liraya yakın kazanç kasmış helal olsun vallahi diyecek lafım yok.