0

şu an yaşadığım ev 3 katlı. müstakil gibi ama 2 daire daha var bizden hariç. müstakil evim olsun isterdim elbette. hatta çalışıp kendi evimi satın alabilmek bir de bu evin müstakil olması en büyük hayalim diyebilirim. özellikle kendime ait sebze yetiştirebileceğim bir bahçem, meyve ağaçlarım, havuzum olsa hiçte fena olmaz.

0

evet, tabiki isterim mustakil bir evde yasamayi. severim oyle evleri cunku

0

evet elbette müstakil bahçeli bir evde yaşamak isterim.bu benim bir hayalim hatta hayırlısıyla inşallah öyle bir evim olur.

0

evet kocaman bir bahçesi olsun böyle bir ev kim istemezki

0

evet müstakil bir evim olsun isterdim ben çünkü bahçeli bir evi gerçekten çok severim.

1

hayalim müstakil bir ev olmuştur hep. daha doğrusu bahçeli olması ve doğayla iç içe olan bir ev asıl istediğim. adımımı attığımda ayağımın yere basacağı mütevazi ve sade bir yaşamım olur umarım bir gün. şimdilik apartman dairesi devam.

0

müstakil evde yaşamak çocukken çok istediğim şeydi ve yaşadım da ama kiralık olarak tutmuştum evi ve üniversitede öğrenciydim ayrıca çok sevdiğim köpeğimi besledim evin bahçesinde

0

müstakil evde yaşamak hayalim. orda böyle yaz akşamları bahçene çıkıp çay içmek orada yemek yiyip oturmak. orada bir şeyler yetiştirmek. bence bu çok güzel bir şey.

0

müstakil bir evde kesinlikle yaşamak isterdim. bence apartmanda yaşamaktan daha iyi. hem bahçeli oluyorlar. istediğin zaman istediğin her şeyi yapabilirsin bahçede. ama apartmanda böyle bir durum yok. bahçe olsa bile tartışmalar çıkabiliyor.

0

evlilik hayali kuran her insan müstakil bir eve sahip olmak ister.ben evlendiğim zaman sessiz sakin ve bir bahçesi olan evim olsun isterim.eşim ve çocuklarım ile birlikte bu evde yaşamak çok güzel olurdu doğrusu.

0

evliliğinin ilk yıllarında kayınvalidemin evinde oturmuştur müstakil bir evdi , güzel oluyor bir sana ait, bahçeli bir evdi apartman hayatıda güzel belki ama uyuşmazliklar oluyor ister istemez,

0

isterdim kesinlikle. müstakil bahçeli ve de terası olan bir ev...

0

müstakil bir evde yaşamak isterdim. küçücük bir bahçesi de olursa tadından yenmez diye düşünüyorum. domatesler, salatalıklar, marullar, maydonozlar yetiştiririm mis gibi. bir de ağaç olursa orda da kızıma salıncak kurarım. küçücük bir evimde olsa olur. ailem yanımda olsa yeter de artar bile.

1

müstakil bir evde yaşamak benim hep hayalimdir. umarım birgün bu hayalimi gerçekleştiririm. benim gibi birçok insan müstakil ev hayali kurmaktadır. müstakil ev eğer bahceli ise bir değer kazanır. yoksa bahçesi olmayan bir ev benim için boş bir yerdir. bahçesi olan bir müstakil evde oturmak, yazın bahçesinde sabah kahvaltısı yapmak, akşam yemeğini ışıklar altında bahçede yemek herkesin isteyeceği bir şeydir diye düşünüyorum. umarım benim gibi isteyen herkesin birgün bu bahçeli eve kavuşması dileğiyle inşallah.

0

evet isteriz çocukluğumdan beri hayalim ailemle birlikte müstakil bir eve kendimize ayıt olmasını isterim

0

benim hayallerimden biridir müstakil ev....

0

zaten memlekette müstakil evde yaşıyorum şu an bulunduğum yerde öğrenci olduğum için apartmanda yaşıyorum açıkçası apartmanda yaşamanın birçok avantaj ve kolaylığı olmasına rağmen ben yine de müstakil, bahçeli evimi özlüyorum

0

çocukluğum ve bundan 10 yıl önceki hayatım müstakil bir evde geçti. müstkil bir evde yaşamayi hep sevmişimdir. kim bilir bir gün belki yine müstakil bir evde yaşarim.

0

bir dönem yaşadım evde çok kişi olunca sıkıntı yokta az kişi olunca korkuyorum ben nedense . küçük olsun benim olsun daha iyi .

0

evet müstakil bir evde yaşamayı hep isterim zaten şu anda bir müstakil evde yaşıyoruz lojmanda kalıyoruz lojmanda müstakil olduğu için gayet rahat evimizin önünde bahçe var evimiz geniş yok üst katın sesiydi yok alt kat gürültüsüyle falan öyle hiç bir derdimiz yok çok rahatız yani