1

artış yok, halen aynı oranda devam etmektedir. hiç bir zam ya da artış olmamıştır.

0

daha yeni geldim. bakalim ilerleyen zamanlarda anlayacagim kazanclar iyi mi kötü mü diye.

0

dünden beri oyle kazançlar arttı.cunku ben ne kadar uzun yazarsam yazıyım önceden en fazla 4 kuruş veriyordu. şuan cevap yazdıkça kontrol ediyorum, 6 kuruş, 7 kuruş, 8 kuruş falan veriyor. umarım yarışma bitene kadar bu şekilde devam eder. en azından birinci olamasakta kazancımizi artırırız.

0

fark etmedim ben belki uzun yazıyorsun sana x2 gibi geliyordur ben birer kuruş kazanıyorum ancak her soru ve cevapta o yüzden bi fark göremedim ben

0

hellenizm bence biraz takip edersen sende'de olduğunu göreceksin kardeşim bilmiyorum. bana verilen kazançlar yüksek gibi geldi. çünkü sabah aynı şekil cevap veriyordum daha az kazanç elde ediyordum, şu an aynı şekil cevap veriyorum, iki üç kuruş daha fazla alıyorum sende biraz dikkatli takip edersen bana göre sende'de olduğunun farkına varacaksın.

0

nasıl yani benim hep aynı geliyo. bana denk gelmedi o olay sanırım.

0

evet cidden az önce bir soru cevapladım. ve çok kısa bir cevap verdim, ancak bana verilen kazanç 4 kuruş oldu. bana göre çok yüksek bir miktar oldu.neden derseniz daha önce aynı uzunlukta cevap yazınca iki kuruş veriliyordu.umarım bu kazançlar böyle devam eder,herkes istediği miktarı böylelikle daha rahat bir şekilde kazanmış olur.bugün o kadar fazla girmeme rağmen toplam 11 lira kazandım. bana göre çok iyi bir miktar umarım böyle kazançlar devam eder ve herkes güzel paralar kazanır.