0

aynen kardeşim haklısın site gerçekten de ödemelerini yapıyor. ben hemen hemen iki aydır buradayım ve gayette memnunum burada az da olsa gene de kazandım kimse oturduğu yerden para almıyor yani ben bu siteye gerçekten çok seviyorum diğer siteler gibi değil ve çok samimiler ve burada yarışmaları oluyor kazanırsak bizler için tabii ki de daha iyi hak eden kazansın diyorum. insanların şüphesi varsa ben direkt onlara çektiğim paranın dekontunu da atabilirim fark etmez benim için parayı böyle tıkır tıkır yatırıyorlar... benim param her zaman bir gün içinde veya 2 gün içinde yapmıştır yani.

0

şimdi çok dolandırıcılık yapan uygulama olduğu için ınsanlar ilk etapta haklı olarak tereddüt ediyorlar. bende ilk başladığım zaman baya tereddüt edip sormuştum. ilk 26tl 'lik odememi alınca güvenilir bir site olduğuna kanaat getirdim. kardeşimi ve arkadaşımı da üye yaptım. kardesim geçen gün 25tl çekti. şuan yeniden para çekme talebi verdi. ek gelir için bence çok güzel bir uygulama sorumaniden allah razı olsun.

0

ben hala 25 lira yapamadım yapabilsem direk talep edeceğim ama çok zorlandım 25 lira için bile çok vakit harcamıyorum sitede o sebeple 25 lira yapamadım inşalah dediğin gibi 25 lira yaptığım vakit sorunsuz çekerim ve bir sorun yaşamam

0

bazı arkadaşlarım özelden bana soruyor bu siteden daha önce ödeme aldınızmı diye falan,evet ben şu an bu siteden 4 kere ödeme almış bulunmaktayım. ve toplam 165 lira ödeme aldım, şu ana kadar aldığım ödemelerde en fazla 2 gün bekledim ve daha sonra verdiğim hesap bilgilerini site gibi paralarımı yolladı. bu yüzden siteye güvenip sitede kalmaya devam edin ne kadar çok sabrederseniz, o kadar fazla para kazanırsınız umarım burada herkes güzel paralar kazanır.

0

aynen yapıyor ben ilk ödememi aldım 4 gün içinde hesabıma yattı şu anda ikinci ödememi talep edicem