0

volkan demirel bence kesin afedilmelidir. oynamasa bile tecrübesiyle takıma ağabeylik yapar.ersun yenal geldi şimdi af edilir sanırım.

0

volkan demirel fenerbahçe kulübü için gerçekten çok başarılı bir oyuncuydu. baktığımız zaman şu anda fenerbahçe takımı volkan demirel gibi kaliteli bir oyuncuyu takımdan kovmaya çalışıyorlar. ama ersun yanal takımın başına geldikten sonra büyük bir ihtimalle tekrardan takıma çağıracağını düşünüyorum. çünkü kariyeri boyunca fenerbahçe takımına büyük katkısı olduğunu görüyoruz. fenerbahçe taraftarı her zaman volkan demirel gibi oyuncuların arkasında olduğunu görüyoruz. inşallah ersun yanal'ın takıma geldikten sonra tekrardan fenerbahçe'ye dönmesi için ikna edecektir.

0

her ne olursa olsun hepimiz insanız hatalar yapabiliyoruz helede volkan yıllarını vermiş bir kaleci sinirliyken ağzımızdan çıkan sözleri kontrol edemeyebiliyoruz bazen bu yüzden bence affedilme çünkü takımın hali içler acısı küme düşmektense volkana şans vermesi lazım ersun yanalın

0

yaptığı şey formasını haksızlık, saygısızlık. takımına saygısızlıktır. buna karar verecek en yetkili kişi sanırım şu an ersun yanal dır. ben olsaydım affetmezdim. volkan demirel yıllarını 16-17 yılını fenerbahçe'ye vermiş fenerbahçe'nin kaptanı olan bir kalecidir, gayet başarılı bir kalecidir. bu yüzden ersun yanal abi onu affedip tekrar kadroya geçirebilir ama ben olsam dediğim gibi affetmezdim. yaptığı büyük saygısızlık takımını saygısızlık sonuçta. bi de gidip olumsuz şeyler söyleyip suçluyken daha da suçlu hale sokuyor kendini.

0

bence volkan demirel kesinlikle half edilmelidir diye düşünüyorum neden derseniz, volkan demirel bu takıma çok emek verdi. bu takım için çok savaştı, özellikle galatasaray maçlarında bu takımın abiliğini yaptı ve kendisinden küçük oyuncuları hep korudu kolladı. 3 temmuz sürecinde takımda kalan oyunculardan biri oldu .volkan demirel bu takımın emektar oyuncusudur.bence ersun yanal volkan demirel ve kesinlikle af edecektir. başkan'da ersun yanal ne derse onu yapacaktır diye düşünüyorum çünkü başkanın başka çaresi kalmamıştır. umarım volkan demirel affedilir. ve tekrar takımın kalecisi konumuna gelir, çünkü harun bana göre volkan'ın tırnağı etmez.