0

valla hakeden kazanır çalışan yapıyor yani ama ben hala sıralamaya bile giremedim ve bakıyorum sorunlara %5 kazançlı gözüküyor ama bakıyorum tam yazacakkken 11 tane cevap oluyor anlamiyorum yani.

0

vallahi kardeşim belki inanmazsın dün senin listede göremedim. ben allah allah dedim nerede bu ya dedim ondan sonra her halde çalışıyor ama sabah kalktığında senin listede gördüğüme gerçekten de çok sevindim inan ki çok sevindim.. içimden gelerek söylüyorum yani inşallah kazanırsın ne diyeyim gerçi şu an benim de paraya çok ihtiyacım var inşallah kazanırız yani kazanmak için burada uğraşıyoruz ve hak eden de kazansın diyorum eğer zaten nasibimizde varsa kazanabiliriz şu an listede yerim var ama başımda migrem olduğu için ben fazla ilgilenemiyorum çünkü migren gerçekten de çok kötü bir şey kafam ağrıyor yani gözlerime vurdu için hiçbir şey yapamıyorum şu an yılbaşına böyle girersem vay halime artık ne olur bilmiyorum bakalım kime nasip kime kısmet.

0

hak eden kazansın. yapıyoruz yazıyoruz kendimizce bir şeyler.

0

uzun uğraşlardan sonra listeye girebildim umarım biraz kazancım artar. tabi listeye girene kadar da baya yoruldum. şuan gözlerim , kollarım felaket ağrıyor. yarın biraz dinlenmeliyim. ancak o şekilde yorgunlugumu atabilirim. sabah namazı vaktide geldi zaten namazımı kılar uyurum inşallah. bugün bütün arkadaşlarımız baya emek harcayıp yoruldu. sorumani keşke şu süreyi biraz kisaltsa ilk gunden perte çıktık:)yarın ne olur onu bilemiyorum.

0

hayır listeye giremedim 20 ye bile yani :) olsun yavaştan olsun damlaya damlaya göl olur elbet birgün yaparız herhalde sıralamaya girebiliriz.insanlar çok azimliler ve hızlılar onları geçebilmek zorlaşıyor bu yüzden.

0

ben gündüz çalıştığım için siteye pek giremedim. çünkü çalıştığım iş yerinde telefonları teslim edip girebiliyorum iş yerine geldiğimde sıralamada yoktum. zaten hiç giremediğim için sıralamada olmam mümkün olmazdı, daha sonra gece 2' de başladım. ve şu ana kadar 5 sıraya kadar gelmiş bulunmaktayım. biraz daha uğraşırsan bence liderliğe kadar geleceğim çünkü ben kafaya koyduğumu genellikle yapan birisi olduğum için liderliğe geçmek çok zor bir şey değildir. benim için ancak yarışmanın bayağı uzun sürmesi benim dezavantajı şeklindedir. neden derseniz çünkü ben iki vardiyalı çalıştığım için yarışma bana pek uygun olmuyor tam dedim ne güzel gece vardiyasında daha aktif alacağım ve yarışmayı kazanabileceğimi umuyordum. ancak yarışma bayağı uzun sürecek bu yüzden ben bu yarışmada bir ödül alacağım ama lider olacağını sanmıyorum.