1

toplamda 175 lira kazandım. daha doğrusu aldığım ödeme bu. şimdi tekrar bir yirmi beş lira daha yapmak için uğraşıyorum. hiç bir yarışma kazanmadım. ama iki kat kazanç ve üç kat kazançları elimden geldiğince değerlendirdim. umarım kazançlarımız biraz daha hareketlenir geçmişe bakıp da üç aydır burada olduğum düşünülürse pek de güzel bir rakam değil. tabi asla küçümsenecek bir kazanç da değil, akmasa da damlar, damlaya damlaya da göl olur. mottom bu.

0

ben yaklaşık bir aydır bu sitedeyim ve kendimi tam anlami ile veremedim daha doğrusu cevaplarım hep kisa olduğu için hep birer kuruş veriyordu sonradan sorulara cevapları uzun ve anlamlı cevaplar verince son iki günde yirmiuç türk lirasına ulastim ve hedefim bu kalan iki türk lirasını da bu kalan iki gunde tamamlayıp pazartesi odeme talep edeceğim, bakalım ne olacak inşallah ödememizi yaparlar.

0

şimdiye kadar bir kez yirmi altı lira aldım siteden.şu an yirmi lira elli altı kuruş birikmiş kazancım var.

0

şimdiye kadar siteden 25 tl kazandım ve gerçekten de paramı yatırdılar. sorumaniden neden çok memnunum diğer siteler gerçekten dolandırıcılar yani arkadaşlar diğer sitelere bence hiç girmeyin yani ben araştırdım denedim çabaladım ama emeğimi yediler hep. sorumani gerçekten çok güzel bir platform hem ndimizi geliştiriyoruz hem soru soruyoruz hem muhabbet oluyor hem de canımız sıkılmıyor. yani ben çok seviyorum sorumaniyi inşallah daha çok kazanırız inşallah ilk 10 a girerim.

1

ilk günüm. henüz kazanç sağlayamadım. ilerleyen günlerde bakalım

1

25 tl kazanmistim bir kere. odeme talebide yaptim 3 gunden daha cabuk yatirmislardi. gercektende burasi cok iyi. baska siteler dolandiricilar resmen.

1

50 tl kazandım ve çektim ödüyorlar mı diye denemek için çektim gerçektende güvenilir bir siteymis bunu anladım.hicbir sorun yaşamadan 4 günde yaptırdılar .

1

daha sorumaniden birsey kazanamadım ödeme talebi verdim bekliyorum.hadi'den 40 lira kazandım,türkiye yarışta'dan 22 lira kazandım.şimdilik böyle işte.

1

hic bir siteden para kazanmadim cunku hepsi dolandiricilar vermiyolar kimseye para veriyoruz diye de res atiyolar ama alakasi yok kimseye bir kurus para vermiyolar

1

simdiye kadar sadece bir kez 25 tl cektim suan da ise 20 tl ye dogru ilerliyorum.