0

kincilik affetsem bile asla unutmam ve birgün gelir aynı şekilde bende üzerim ve hayatımdan silerim.

0

benim en kötü huyum yok huylarım var. mesela çok aşırı inatçı bir kişiliğe sahibim. bazen karşımdakine sinir olduğum zaman onun her zaman zıt olan şeyleri söyler ve savunurum. haklı veya haksız olduğuna bakmam ve bu durumdan çok şikayetçiyim kendi adıma. bir başka huyum ise aşırı derece de kıskançlık. aileme, sevgilime olan sevgimden dolayı aşırı bir kıskançlık yaşarım kendi içimde. mesela annemin yanına tanımadığım birisi yaklaşsa o şahısa kafa göz dalmak isterim. tabi bunu normal bulanlarda vardır anne sonuçta. fakat mesela bir eşya alımı için gidilen dükkanda ki satıcıya bile bu duyguları besliyorum. sevgilimi ise en çok kıskandığım şey. güven sorunu diyenler olabilir fakat güvenle inanın alakası yok. en çok tanıdığım güvendiğim insanlardan bile kıskanabiliyorum. yani kıskançlığımın boyutu o dereceye kadar ulaştı. bir sonraki sevmediğim kötü huyum ise haksızlığa gelememem. çünkü haklı bir durumda olmama rağmen karşımdaki insan haklı gibi gözükür ise ben orada deliye dönebilirim. ayrıca bazen haklı olduğum durumlarda kendimi ifade edemiyorum. bu çok iğrenç bir durum çünkü kendimi savunamıyorum. karşımdaki haklıymış gibi herşeyi söylüyor fakat ben savunmamı yapamıyorum mal gibi kalıyorum orada. listemin en sonuna gelirsek maalesef ki ilişkilerimde medeniyetçe ayrılamıyorum. fakat bu sadece benim sorunum değil karşımdaki insanında sorunu olduğunu düşünüyorum. benim yanımda konuştuğu gibi arkamdan konuştukları zaman deliye döner ve onlarla tartışma içerisine girerim. bu huyumdan da nefret ediyorum. bir çok kişinin komiğine gidebilir fakat ciddi ortamlarda ciddi kalamıyorum. mesela sınıfta bir kavga çıkmış. herkes orayı pür dikkat dinliyor ben orada bildiğimiz kahkaha atıyorum ve bazen dayak yememe sebep olabiliyor.

0

kötü huylarımdan biri inatçı olmaktır . birşei kafama koyduysam şayet onu yapmak isterim . kimseyi dinlemem . belki bazı konularda sabit fikirli olabilirim buda benim için ekşi bir davranıştır .

0

cok cabuk sinirleniyorum ve cok kafaya takarım bir şeyleri kafama takıncada kendime zarar veriyorum

0

cok sakinimdir hemen sinirlenmem ama sinirlenirsem.kimseyi gozum gormez.ortaligi yakar yikarim.cok kalp kirarim sevenlerim iyi halimle o sinirli halimi gorduklerinde bu senmisin diyebiliyolar

0

en kötü huyum beni top içinde kötü söz söyleyerek küçük düşüren insanlarla arama aşırı mesafe koymadır. böyle insanlarla o hatadan sonra işim olmaz ve böyle insanlardan oldum olası nefret ederim. çünkü bir insanı toplum içinde aşağılayıcı tavırlar sergileyen kişi insanlıktan nasibini almamış kişilerdir.

0

en kötü huyum çok sinirleniyorum yani dışa patlamıyorum ama çok takıyorum yani acayip bir sinir oluyor.

0

en kotu huyum sinirlenince agliyorum. neden kotu cunku; gucsuz duruma dusuyor insan..

0

en kötü huyum fazla mükemmeliyetçi ve detaycı oluşumdur. hayatı mükemmel hale getirebilmek imkansız olduğu için beyni de ruhu da yoran bir durumdur. işte tamda bu yüzden çok kötüdür.