0

aslında site 1 kes cevap başına 40 kelime 1krs vermesi biraz az çünkü bunu 40 kelime 2 kes vererek dağa cik kazanabilir ve 2 kat kazanç 1 hafta 1 kere olması lazım ve dağa cik kazanmalıyız bence bide onu ne gelen herkes saçma sorular yazmadım ve sorumani ekibi buna izin vermemeli bence bide bosbos klavyede basmasın.

1

bazı sorunların anında düzeltilmesi adına moderatörler olmalı artık. site daha düzenli bir hal alabilir. uzak kaldığım sürede bu ihtiyaç daha da ortaya çıkmış gibi geldi.

0

aslında site böyle oldukça güzel sadece yenilik olarak artı iki kazanç kalsa mi acaba böyle.mi olsa böyle olsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum . çünkü diğer türlü aşırı derece de vakit harcamamıs gerekiyor . bu yarışmalar ne zaman düzenleniyor ne zaman oluyor acaba bu konu da pek bir fikrim yok ama böyle sık sık yarışmalar yaparak veya zaman zaman da olsa kazançları şimdiki gibi artırarak yenilikler yapılabilir . güzel bir sistem kurucuları tebrik etmek lazım..

0

sorumani insanlarin bos zamanlarinda vakit kazanip egelenebilcegi vede bilgi sahibi olacagi 1 plartform.hemde arkdaslarini davet ederekde onlarinda yararlanmasini istersiniz.sourmani zaten üyelerine gereken imkanlari gercekden veren bir site bizler site için faydali olup uye getırıp sorulara cevap verip kazanırsak.sorumani ekibide bunun farkinda zaten yazılan cevaplari sorulan sorulari görüp yenilikler ekliyor.dün mesela 2 kat etkinligi basladi vede insanlarin daha cok cevap icin yüklenmesi yeni üyeleri getirmek icin burasini daha faydali olduugnu belirtmek istedik.sorumani ekibine tesekkur ediyorum.

0

güzel sade bir site.seviyorum burayı.biraz ücretler artsa fena olmayacak gibi.veya seviyeye göre ücretlendirme olsa daha adil olabilir gibi geliyor bana.bilgi yarışması yapmalı arada bir.online yarış gibi olmalı.

0

benim için artık yorum yapılası bir site değil. limitimi bir an önce doldurup gitmek istiyorum bu siteden. artık gözümde bir değeri kalmadı bu sitenin. o kadar uğraş bu site için, ondan sonra bilgi sorularına verdiğim cevaplardan dolayı kopya içerik yapmışsın denilsin. kaliteli site olmak istiyoruz diyorlar ama bilgi sorusuna cevap yazana da kopya içerik diyorlar. bilgi sorusuna verilecek cevap, biz ne kadar özgün yazmaya da çalışsak hemen hemen yanı şeyler yazılacağı için çok da özgün olamıyoruz bilgi sorularında. sadece buna çözüm bulsunlar. zira herkesin cevabına kopya içerik denilip uyarı verilmeye devam edilirse sitede kimse kalmayacak. bu konuda uyarı aldık diye siteyi bırakan çok arkadaşım var çünkü.

0

şu an gayet site iyi ama ben bir şeyin gelmesini istiyorum. özellikle şu mesajların silinmesini istiyorum gerçekten o konuda falan hiç memnun değilim, mesajlar bayağı birikmiş durumda artık silinmesini istiyorum yani defalarca mesaj attım ama bir cevap falan alamadım herhalde yoğun oldukları için ve engelleme veya şikayet gelsin diyeceğim zaten ben öyle birinden rahatsız olduğumda hemen direkt sorumani'ye mesaj atıyorum ve onlar ilgileniyor bu konuda sorunum falan yok ve biraz kazançların yükselmesini bekliyorum. yani bu şekil uygulamalar gelse benim için daha iyi olur ama sadece tek sıkıntım şu mesaj gerçekten de istemiyorum bayağı bir birikti yani mesajlar.

1

yeni başladım. şimdilik bir sorun görmedim. güzel bakalım bakıp göreceğiz zamanla.

1

ben sorumani sitesiyle tesadüfen tanıştım. önce tereddüt ettim ama deneyeyim dedim daha sonra burada sürekli yeni bilgiler öğrendim. ilk defa ödeme alınca da yalan bir site olmadığını anladım.