0

sorumani ekibinin instagram adresini takip etmiyorum cunku bu soruyu sormanizla beraber sorumani ekibinin instagram adresinin oldugunu ogrendim maalesef ki :d. ama simdi acip bakarim sayfasina takip edebilirim.

0

siteye kayıt olduğumda sorumaninin instagram sayfası olduğu hiç aklıma bile gelmemişti ama şans eseri bugün denk geldik siteye ama orjinal hesabımı yoksa sahtesimi pek anlayamadım ama sanırım sahtesiydi hatta orjinali yok diye düşünüp takip etmemiştim bu soru sayesinde artık gerçek bir hesabın var olduğunu biliyorum ve hemen bulup takibe almam lazım

1

ben sorumani sitesine yeni katıldığım için herhalde bu sorular benden çok önce sorulmuş ve sorumani sitesinin instagram sayfasını olduğunu bilmiyordum. şu anda bu soru sayesinde öğrenmiş oldum. tabii ki de takip edeceğim az önce böyle bir soru ya daha cevap verdim demek ki belki sayfası da varmış belki o soruda eskilerden 1 soruymuş şimdi ben araştırıp eğer sayfası varsa takip edeceğim ve instagram hesabı da varsa takip edeceğim çünkü ben sorumani sitesinin instagram hesabı ve facebook hesabı sayfasını olduğundan haberim yoktu zaten ben yaklaşık bir aydır bu sitedeyim daha yeni yeni bu soruları görüyorum ve keşfediyorum burada kaldıkça da bir daha neler göreceğiz gerçekten benim hiç bu konuda bilgim yoktu.

0

evet takip ediyoruz sorumanının istegram sayfasını.

0

evet takip ediyorum instagram sayfalarını

0

evet tabii ki ediyorum.
sorumani candır, gerisi boş beleş bir heyecandır :)

0

takip etmiyorum. bu soruyla beraber bu sitenim bir ınstagram sayfası olduğunu öğrendim.

1

sorumani'ye bir soru sormam gerektiğinde çareler aramıştım. mailime cevap verilmiyordu. instagram sayfasını takibe almış ve sorumu özelden sormuştum ama neredeyse bir ay sonra o mesaj görüldü ki zaten son iletileri de çok eski idi. çok aktif kullandıklarını düşünmüyorum. sonra bende cevap alamayınca takipten çıkmıştım zaten.