0

saç kırıkları her kadının dert ettiği bir durumdur.saç kırıklarını ilk önce her 2 aya bir aldırmamız gerekir kuaförde.çünkü sürekli saçlarımız fön makinesinden,düzleştiricilerden ve daha bir çok etkenlerden dolayı da saçlarımız kırılıyor ve yıpranıyor.saç kırıklarını tabikide kendimizde alabiliriz.banyodan çıkar çıkmazda sürekli tarakla taramak saçlarımızı kırık oluşmasını tetikler.saç kremleride oldukça saçlarımıza zarar veriyor.bunun saç kırıklarının oluşmaması için saç uçlarımızı elseve saç bakımı kremi var artık her yerde bununla her duş aldığımızda saç uçlarımıza uygulayabiliriz.

0

zeytinağı ve keratin iyi gelir bildiğim kadarıyla

0

saç kırıklarına iyi gelen. argan yağı ve zeytinyağı ben genellikle onları kullanıyorum. en azından saçı kırmıyor en azından saçında kırık varsa kestirip onları kullanabilirsin.. onları kullandıktan sonra saçların da zaten hiçbir şekilde kırık olmayacaktır ,emin olabilirsin.. çünkü ben bekarlığımdan beri kullanıyorum ve benim saçlarımda bir tane bile kırık yok.

0

ilk önce saçlarındaki kırıkları aldırman gerekli.sonra saç kırıklarına iyi gelen yağları tercih edebilirsin.kuaförüne danışabilirsin.

0

saç kırıkları özellikle çoğalmadan hafifçe kırpılmalıdır. ayrıca zeytinyağı ve limonla bakım yapılmalıdır. zeytinyağı ve limonun onarma özelliği vardır.