0

evet bu durum benim başıma çok gelir. özellikle o an söyleyeceğim şeyi söylemeyi unuturum daha sonradan aklıma gelir ve aklıma takılır yad a aşka zaman düşünürüm ama yine söylemeyi unuttuğum olur. sonradan düşündüğüm zamanşdrak ederim. bu konu da kendime de kızarım beynini nereye götürüyorsun diye tam olarak konuya hakim olamıyorsun diye ama insana unutabiliyor bazen söyleyeceklerini veya kendi yaşamamıza unutkanlık lar olabiliyor. bunu çok yaşamışımdır. ya daha sonra aklıma gelinde iletirim ya da tameme unutur giderim.

0

bazen benimde başıma geliyor aklıma gelmesi gereken şeyler zamanında gelmiyor daha sonra aklıma geldiği durumlar

0

tam uyuyacağım zaman saçma sapan şeyler kafamı kurcalar

0

sınav ortasında kafamıza kırk tane şarkı sözü gelir bi sorunun cevabı gelmez en çok yaşanan da budur.
özellikle ibadet ederken kafamızda abuk subuk türküler çalar ibrahim tatlisesden kavur balıkları na bağlar kafa bi anda çok sinir bozucu durumdur.
ben bunun müzikle ilgili olduğunu düşünüyorum
ve bu yüzden ders çalışırken müzik dinlenmesi gerektiğine inanırım beyin uyuşturucu etkileri olduğu bilimsel olarak da kanıtlanmıştır

0

illaki oluyor beynimizin bize oynadığı oyun değil mi bu zaten.

0

gerçekten de öyle şeyler bazen yaşıyorum. mesela hatırlamadığım şey hatırlayacağım zaman aklıma gelmiyor ama hatırlamayacağım bir günde gerçekten de hatırlıyorum ya diyorum o zamanlar niye aklıma gelmedi de şimdi geldi. mesela bazen diyorum acaba deli miyim ne ya çünkü aklıma gelmişken söylüyorum ama konu ile hiçbir alakası olmamış oluyor o zaman da yani bu bence herkes de olan bir şey.

0

genelde hep öyle olmaz mı zaten...
hatırlamaya ne kadar cabalasak da bazen olmaz.
bazen olmadık zamanlarda aklımıza olmadık şeyler, olmadık insanlar geliverir.