0

zaten her yarismada illa birileri cikiyor kopya icerik yapan... sonra banlaninca vay efendim niye banlandik

0

bahsettiğiniz bu yazar kopya içerik ürettiği için yarışmadan ve siteden banlanmıştır. ona göre böyle yapmaları çok saçmadır. böyle bir büyük fırsat ayaklarına kadar gelmiştir.ancak kopya içerik yapıyorlar yapmadan daha azimli olurlarsa bence lider tablosuna girebilirler diye düşünüyorum.

0

bugunku olaylardan sonra kimsenin crvapsiz sorulara cevap yazdigini gormedim. listedeki hicbir ismin karsiligindaki kazanclarin degistigini gormuyorum cunku.. site birden sessizlesti diyebilirim

2

ben dün yarışmadan vazgeçmişken normal olarak kazancımı arttırmak için siteye girdiğimde kendimi birden listede gördüm. şaşırdım. zira bugün gün içinde girmediydim. ama baktım ki bir çok kişi banlanmış. hak yerini bulmuş demek. sevindim. sizden hiç ummazdım okuyankurd kardeşim. neden böyle davrandınız bilmiyorum. tanıdığım kadarıyla çok hırslısınız. bunun sonucu sizde siteden ihraç edilmişsiniz. herkese bunlar örnek olmalı ve herkes hakkaniyet ile emek verenlerin emeğini hiçe saymadan sorular sormalı ya da cevaplamalı.
siz biri için siteyi uyarırken site de sizi fark etmiş demek. üzüldüm.

0

bahsettiğiniz xvilie adlı yazar şuan görünmüyor. acaba nerde gördünüz. listede adı yok.