0

tercih etmiyorum fakat mecbur kalıyorum.çünkü okulun yorgunluğu yüzünden öğlene kadar uyanamıyorum.sonra kahvaltıydı falan derken 4-5 oluyor saat.sonrada ders çalışıyosun vakit kalmıyor hiçbirşeye.eğitim sistemimizi övmeyi çok isterdim fakat gerçekten çok kötü bir eğitim sistemine sahibiz.bu sistem değilmeli.hayatımızın yarısı okulda geçiyor.saçma sapan dersler konular var.

0

kış olunca evden çıkmak istemiyorum.ev daha güzel geliyor.

0

açıkçası ben gezmeyi çok seven biriyim aslında. ama eşimin ödü kopuyor dışarı çıkacak da para gidecek diye.
ben de kendimi onunla sinir edeceğime evde oturmayı tercih ediyorum artık.
kızken gezerdim hep.

0

tabii ki gel bırak orada kalmayı tercih ediyoruz çünkü bu haftanın büyük biliyorum onu anca evde yatarak atabiliyorsun ama hayat zor olduğu için insanların geçimlerini olmak için hayat pahalı olduğu için işyerine gidip 8 sağdan sola çarptık iki katı 20 kazanarak evine gelebiliyoruz ama herkes istediği pazar günü evinde geçirmek ailesiyle karısını çocuğunu geçirmek ister ama hayat zor olduğu için geçim zor olduğu için elektrik su telefon faturalarını ingilizce 22 rahatsız eğer kiracı safeway de benimki rahatsız olmayacak şekilde iş yerine gidip çalışmak ve kazanmak gerekir pazar günü insanlar için hem tatil hem dinlenme hem de ailesi ile geçince bir hafta sonu

0

tabii ki bu kış günlerinde gerçekten dışarıya çıkmak hiç istemiyorum açıkçası. hava yeterince soğuk olduğu için gerçekten de dışarıda vakit geçirmek çok mantıksız geliyor bana. özellikle hafta sonları genel olarak eğer bir planım yoksa genel olarak evde kalmayı tercih edenlerden biri olduğumu söylemek doğru olur.. genel olarak insanlar hafta sonları hep dışarıya çıktıklarını ve bol bol gezdiklerini görüyom aslında. tabii ki aslında benim hiç sevmediğim şeylerden biri olduğunu söylemek gerekir.. çünkü belli bir saat dışarıda vakit geçirmek bana çok mantıksız geliyor ve o kadar saat aslında yapabilecek çok şey olduğunu tahmin ediyorum. eğer hafta sonlarında mesela planlanmış bir mangal partisi olduğu zaman hiçbir zaman hayır demem açıkçası. özellikle arkadaşlarımıza böyle piyonlar yaptığımız zaman gerçekten eski yıllar aklıma geliyor ve daha da istekli bir şekilde gittiğimizi dile getiriyorum.
tabii ki kış aylarında bunu yapabilmemiz gerçekten zor olduğunu düşünüyorum ama yaz aylarında genel olarak dışarıda dediğim şekilde arkadaşlarımla vakit geçirmeye çalışıyorum. kış aylarında da yapabilecek pek fazla bir şey olmadığını düşünüyorum. ancak büyük alışverişlere gidildiği zaman oralarda biraz olsun vakit geçire biliyorum ya da arkadaşlarımızla yaptığımız bazı planlarında bir arada olabiliyorum. işim olmadıkça kolay kolay dışarıya özellikle hafta sonları çıkmamaya özen gösteriyorum.