0

arkadasım hasta ise sevgilim öyle bişey yapmaz gönderir hangi devirde yasıyoruz ki öyle kişiler kaldımı cidden.

0

eğer arkadaşım ciddi olarak hastaya ve yanında kimsesi yoksa umursamam giderim. böyle birşey e izin vermeyecek kadar duygusuz ise oturur, düşünürüm onun hakkında iyice.

0

ask hayati ciddi bir meseledir,iliskimi tehlikeye atmadan,arkadasimi arardim sadece.

0

sevgilim de kimmis. sonradan gelme bir kisi benim arkadasimla arami nasil acabilir. eger izin vermiyorla yol alabilir. onun gibi biriyle isim olmaz.

0

gitmem tabiki bana göre sevgili arkadaştan daha önemlidir ilişkiyi tehlikeye atamam arkadaşım için ömür boyu yanımızda sevgili ve ya eşimiz olur arkadaş ikinci plandadır eğer ki biriyle bir yolculuğa çıkıyorsak mecburen o kişinin sözünden dışarı çıkmamamız lazım diye düşünüyorum benim için sevgili daha önemlidir arkadaşım için sevgilimle aramı açmam...

0

eğer gerçekten çok samimi ve muhabbetimin yoğun olduğu bir arkadaşım ise hasteyken mutlaka yanına uğrardım.bu durumun koz arkadaşımın isteyip istememesi benim için çok önemli değil.zira kız arkadaşım olmasına rağmen diğer yanda hasta olan bir arkadaşım söz konusu.böyle bir hadise de onu ziyaret etmek ve geçmiş olsun dilemek olması gereken en mühim şey budur.ancak illa da kız arkadaşımın bu ziyeretten haberi olmaması gerekiyorsa da kız arkadaşıma başka bir bahane üreterek onu durumdan haberdar olmamasını sağlar bu vesileyle de her ne olursa olsun hasta olan arkadaşımı yine de muhakkak ziyarete giderdim.

1

eğer ok değer verdiğim benim için manevi değeri öncelikli arkadaşım ise, sevgilime ben rest çekerim. senden evvel o vardı, sen şimdi hayatımdasın diye ben ona gitmemezlik etmeyeceğim derim. zaten senden izinde istemiyorum, ben kendi ayaklarımın üzerinde duran bir kadınım. seni bilgilendirmek için belki benimle sende gelmek istersin ziyarete diyerek ona tavrımı net şekilde belirtirim. bu konuşmadan sonra kesinlikle geleceğine eminim. gelmezse de kendi bilir. hani bir söz vardır ya; "tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna.."

0

ikna etmeye çalışırım. tatlı dille yaklaşırım. çabamı fark edip görecektir. çok istediğimi anlarsa gönderir zaten büyük ihtimalle. haa göndermezse de kesed döner sap döner gün gelir hesap döner.

0

arkadaşım hasta ise izin almama gerek yok zaten. arkadaş ise ziyaret etmek en doğal hakkım. sadece rica eder ve ona neden arkadaşımı ziyaretçi edeceğimi söyler ve giderdim. bence bunda bir behis görmüyorum.

0

tinlamadan giderim hayırdır yani izinmi alacaz işine gelirse gelmezse yol ve kapı orda.