0

tabiki çiçek altından daha değerli benim için heleki sevdiğim insandansa dahada değerli ve onemli

0

bana göre çiçek altın her zaman alınır amma sevdiğin kişiden çiçek her zaman alınamaz

0

tabi ki altın tabi ki altın çiçek solar altın sonsuzluktur :)))

0

tabiki altını tercih ederim gerçek konuşmak lazım içimden altın geçiyor, çiçeği oldum olası sevmem kötü kokuyor hemen bozuluyor ayrıca da ikisini yan yana koyunca kesinlikle altın kazanır daha değerli benim için...

0

yatırım ve bana göre görsellik açısından altın fakat arada bi de şöyle güzelmkokulu çiçek olursa hiç fena olmaz ama tabi hem yatırım hemde görsellik hele bu devirde yatırım yapmak çok önemli bence

0

çiçek hediye etmek bana her zaman saçma gelmiştir.
ha yapay çiçek belki olabilir, en azından saklanabilen bir şey.
ben hatiralara değer veren bir insanım.
çöpe gidecek şeyler benim için hediye olamaz.
altın en azından saklanabilir bir şey.
ama illa altın gibi pahalı şeyler alınmasına da gerek yok.

2

57 yaşımdayım, ben kendimi bildim bileli şu altın takıları hiç sevemedim. sevenlere saygım var ama bana göre hele ki şöyle elleri kolları dolu gezenler yok mu şakır şakır seslerle, tam bir görgüsüzlük olduğunu düşünüyorum. elimde olan tek altınım alyansımdır.
ben otantik ve gümüş ve el işçiliği olan sıradan incik boncukları severim.
ben çiçek severim. mümkünse bembeyaz papatyalar olacak. ama şöyle kucak dolusu, hani size verildiğinde iki elinizle kucaklamanız gerekecek kadar.. arasında bir kaç tane karanfil de olabilir.
kırmızı gül çok bilindik oldu. istemem.
çiçek insanın maneviyatını bence güzelleştirir. saflıktır, samimiyettir.

0

bayan arkadaşlara gelen bu soruya hassasiyet ile cevap vermelerini bekliyorum. günümüzde bakalım hangi bayanlar altın ya da çiçek diyecek. sonucu çok merak ediyorum doğrusu. sonuçta maddiyat kazanacak yoksa maneviyat mo kazanacak. bana göre yani benim tahminim birçok bayan altın diyecektir. çiçek diyen bayan nadir olacaktır. yalnız burada her ikisinide seçmek olmamalıdır. sadece bşr tane seçeneğini var. soru sahibi olarak bu soruya içtenlikle cevap vermenizi diliyorum. ayrıca hepinize bol şanslar diliyorum.

0

benim icin ikisi de degil. yanimdaki kisiyle mutlu olduktan sonra bunlarin bir degeri yok benim icin.