0

nane limon kişi için hastalikdan korur.migdedeki dolaşım sistemini doru çalışmasını sağlar ve .migdenin bulanmasini önler.

0

nane limon çok faydalı helede usuttuysen gripsen biz çok yaparız c vitamini limon faydası da var yani nane limon bir eksimsi tadı olduğundan fazla icilmiyor hasta olunca iciliyor biz kullanırız cezveye limon kesip nane koyup kaynatıp içince gayet güzel oluyor bana göre

0

evet faydalıdır grip oldugunuzda hasta oldugunuzda vazgeçilmez şifa kaynağıdır.içindekiler özelliklede bakterilere karşı koruma sağlar.

0

nane limonun değeri özellikle kış aylarında daha çok anlaşılıyor diyebilirim. çünkü kış aylarında çok hastalığa yakalanan bir sürü kişi vardır ben de onlardan biriyim. ve sürekli hasta olunca nane limon tüketimi önem veririm. çünkü nane limon gerçekten boğaz ve burun için kullanılması gereken bir bitkisel ilaç tır diye düşünüyorum.

0

nane limon ile yapılan çay, mide bulantisina iyi gelir.
grip hastalığına iyi gelir.
tadı da diğer çaylara nazaran daha güzeldir.
nane zaten çok güzel kokan bir bitki.
kış aylarında siyah çaydan daha çok tercih edilmesi gereken bir çaydır nane limon çayı.

0

nane limon içmek gerçekten sağlığımız için çok faydalı olduğunu bilmekte fayda var. özellikle kış günlerinde girdiğimiz zamanlarda nane limonu bol bol tüketmemiz gerekiyor. çünkü bazı hastalıklardan korunabilmek için nane limonun faydasını çok olduğunu bilmeliyiz. bakıldığı zaman bazı kişiler gerçekten nane limonun kokusundan dahi nefret ediyor. ama yararları o kadar çok ki gün içerisinde bir bardak dahi olsa tüketmemiz gerekiyor. özellikle grip ve boğaz ağrılarına faydası çok olduğunu biliyoruz. kış günlerinde de rahatlıkla grip ve boğaz ağrısı yaşayan kişilerin olduğunu görüyoruz çevremizde. bu yüzden sağlığımıza çok dikkat etmeliyiz ve özellikle nane limon içmeye özen göstermemiz gerekiyor. eğer naneyi aşırı bir şekilde sevmiyorsak bile içerisine bol limon sıkarak içilmesi gerekiyor. içerisindeki nanenin kokusunu biraz olsun alır ve tadı tamamen limon olarak ağzımıza gelir. hastalıklara yakalanmamak için bol bol tüketilmesi gereken içeceklerden biri.