0

hayır sofradan doymadan kalkmak daha sağlıklı

0

herşeyin çoğu zarardır başında öyle kararında yemek gerek

0

bal şekerli bir madde olduğu için çok yemek zararlı olur.

1

bal, şu an marketlerde satılan hiç bir bal tam anlamıyla organik değil. ama çok pahalı olduğundan yine de en iyisini bilinen güven duyulan markadan almaya çalışıyoruz.
bal ben çok istesem de fazla yiyemem. çok yemeninde insana bir fayda sağlayacağınız düşünmüyorum. aksine bir de şeker hastalarının uzak durması da gerekir. çiçek ya da çam balı arasında ben çam balının tadını daha çok beğeniyorum. sabahları ekmeğimin üzerine tereyağı sürüp yerim bir dilim bazen. bugün mesela eşim krep yapmıştı. onun arasına bal sürüp rulo yaptım ve yedim.

0

bal tüketmek bence insanlar için çok yararlı bir durumdur diye düşünüyorum. çünkü bal her kahvaltıda olması gereken bir lezzettir. ancak insanların şu anki dönemde bağlanması mümkün değildir ya gözüküyor bana göre bal fiyatları biraz daha ucuza malı ve hemen hemen her evde bal olmalı diye düşünüyorum. çünkü bal zeka açıcı bir diyecektir diye düşünüyorum. umarım bal fiyatları düşer ve tüm insanlar evlerinde bal yemeği fırsat bulurlar.

0

aslında bal tüketmek gerçekten insan sağlığı için çok önemli olduğunu görüyoruz. ama şu anda yapılan balların gerçekten hakiki bal olmadığını ve sadece şeker ile yapıldığını düşünüyorum. hakiki bal her zaman faydalıdır ve vücudumuzu daha dirençli tutabilir. bu yüzden gün içerisinde özellikle kahvaltılarda bol bol bal yememiz gerekiyor. bakıldığı zaman özellikle bir vitamin deposu olduğunu söyleyebiliriz bal için. vücudumuzdaki birçok kötü mikropları dışarıya atmaya çok faydalıdır. bu yüzden gün içerisinde ne kadar çok tüketirsek faydasını o kadar çok görürüz. çevremizdeki bazı kişilerin gerçekten bal sevmediği için bazı vitamin depolarından eksik kalıyorlar. bu yüzden de başka yerlerden almaya çalışıyorlar bu vitamin depolarını. özellikle benim en çok sevdiğim bal tipi petek şekilde olan ballar daha iyi geliyor ve çok tatlı olduğunu görüyorum. bu yüzden genel olarak petek bal almaya özen gösteriyorum.