1

aslında bu sitede bir kere benim başıma da geldi bir cevap kutucuğuna cevabı yazdım ve bir kere bastım cevap gitmediği internet tam olarak çekmiyordu sonra yine baktım bir baktım ki 2 defa cevap gitmişti ama ben sorunun altında yine açıkladım istemeden ve bir internet hatası sonucu olarak belirttim bence bilerek ve isteyerek yapmadığımız sürece bir sorun olacağını zannetmiyorum çünkü bütün cevaplar kontrolden geçiyor zaten onun da belirtmiştim ben.

0

istem dışı olduğu için bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. bende böyle bir durumla karşılaşmıştım ve sorumaniye sormuştum. birşey olmayacapını söylemişti.

0

istem disi olan olaylarda istisna gostercekelrdir bence cunku bilinerek yapilan birsey deil bu . soru cevabini kontroller sonrasinda silebilir.cunku telefonda yazan arkdaslar icin olacak bisilerden birisi bu en dogru. cevabi hızlı yazarken malum oluyor.

0

bende de oluyor çoğu zaman yanlış yazanı düzeltirken elim basiveriyor.

1

bazen kutucuğa iki kez tıklasak da orada normalde yazan yazılar gitmiyor. siz silmeye ve düzeltmeye çalışırken telefon gönderebiliyor. başıma gelmedi ama ramak kaldı. sorumani sitesine link atarsanız düzeltebilirler. ben bir keresinde yanlış bir soru sordum ve düzeltme süresi geçti. yönetimden rica ettim düzelttiler sağolsunlar. sizde mesaj atarsanız hem konu hakkında bilgi almış olursunuz hem de gerekli görülürse düzeltilir. ama sorun olacağını sanmıyorum sürekli bu şekilde cevap verilmediyse.

1

bende yazarken çok sıkıntı oluyor çoğu zaman yazdığım şeyler tersine dönüyor düzeltmeye çalışıyorum çalışıyorum çalışıyorum kadar duzeltebilirsem bazilarinida ben istemediğim halde telefon yazıyor umarım banlanmayiz.

0

hayir olmaz. en fazla verdigin cevabi silerler. bende de oldu bir iki kere