1

bence de sitede saçma sapan sorular ve cevaplar için şikayet butonu olsa çok güzel olur çünkü bazı sorular alakasız ve hiç soruya benzemiyor cevapları bile yoktur ben de çok fark ettim bir de bazen çok güzel soru sorduğumuzda bile saçma sapan cevaplar veriyor ve hatta hakaret olarak da cevap soruya verdiklerini görmüşüm onun için şikayet butonu olsa insan o cevabı şikayet edebilir bu da çok güzel bir özellik olur inşallah en kısa sürede sorumani sitesi öyle bir özellik siteye getirir.

1

sadece saçma sorular değil saçma cevaplar için de olmalı. siteyi boş sanıp at koşturmaya kalkanlar var. sabahtan beri kaç profili sorumani yönetimine incelenmek üzere mesaja attım bilmiyorum. hepsi de alakasız cevaplar vermiş, sadece harflere basmış. yüz kere söylenmesine rağmen halen bu şekilde ödeme alacaklarını düşünmeleri çok garip sahiden.

0

aynen, hem sorular için hem de cevaplar için bir şikayet butonu gerekli bence

1

güzel bir uygulama olur. sitede kopyala yapıştır seçeneği de olmadığı için bir cevabı şikayet edene kadar kullanıcı adını yaz, başlığı yaz, zor oluyor. bir de sorumani bunları tek tek inceleyene kadar en azından hangi konuda kaç şikayet gelmiş daha rahat görür. herkes için faydalı olacak bir öneri, değerlendirilmeli.

0

mutlaka gelmesi gerektiğini düşündüğüm bir uygulama bu.kesinlikle gelmesi lazım ben sonuna kadar katılıyorum bu fikre.

0

güzel bir uygulama olur hem sitede daha kaliteli soruların sorulmasına olanak sağlar.

0

bence fazlası ile gerekli cevabı bir kelime olan soruları görmek istemiyorum

0

ay kesinlikle bunu çok istiyorum yıldım saçma sapan sorulardan tamam hepimiz istiyoruz kazanmayı ama bu kadar saçmalamaya gerek var mı bilmiyorum

0

doğru söylüyorsunuz. bu konuda bir geliştirme yapıp çok kısa zamanda yayına almayı planlıyoruz.

geri bildirim için teşekkürler.

0

aynen hocam katılıyorum sırf kazanç kasmak için çok boş soru soran var.