0

sorumani.com'da günlük 2-3 lira kazanabiliyorum. bazen bu rakamlar ben hırslı olduğumda 5 liraya kadar yükselebiliyor. ama bence günlük 5 lira veya 2-3 lira iyi. sonuçta oturduğun yerden klavyeden yazı yazıyorsun ve para kazanıyorsun. yani bence ideal ve uygun bir site kullanılabilir ve kolayca para kazanılabilir bir site diye düşünüyorum.

0

yani ben ilk zamanlar üye olduğumda burada en fazla 15 tl falan kazanmıştım. bir gün de ondan sonra benim oğlum durmamaya başladı, yani beni hiçbir şekilde rahat bırakmadı. şu aralar yani 5 tl falan kazanıyorum mesela oğlum uslu durursa beni rahat bıraksın gene de ben iyi kazanç elde ederim. yani uğraşıyorum çünkü ihtiyacım olduğu için ama maalesef engelim sadece oğlum var o da haklı bir yandan ilgi bekliyor sonuçta daha çok küçük 14 aylık işte arada bir girebiliyorum. anca bir giriyorum ,bir çıkıyorum yani siteden ama eskide bayağı bir aktiftim ondan dolayı 5 tl falan kazana biliyorum artık.

0

az oynasan da en az bir tl kazanıyorsunuz günlük.

0

bir günde benim bu siteden şuan kazancım 18 liraydı.ancak o rekoru kendim egale etmeyi başardım. ve şu an bu siteden toplam 1 günde kazancım 18.22 kuruştur. hala da devam ediyorum. o güne akşam sekize kadar 25 lira yapmayı hedefliyoruz umarım 25 lira yapıp ödeme talebinde bulunabilirim.

0

dün yeniden başladım ve kac saatte hatırlamıyorum ama 4 tlye yakın kazandım ilk defa bir günde bu kadar cok kazandim.insan hirs yapinca daha fazla elde ediyor sanirim.