0

fenerbahçe ilk yarıdaki performansı çok kötüydü öne geçtiği maçta üstünlüğünü korumayamadi ve maç berabere sonuçlandı malesef.

0

özellikle fenerbahçe kulübü'ne baktığımız zaman avrupa ligi dönüşü gerçekten çok yorgun olduğunu görüyoruz. bunun için kadroda gerçekten büyük eksiklerin olacağını ve oyuncuların dinlenmesi gerektiğini tahmin ediyorum. erzurum takımına baktığımız zaman gerçekten bu sezon lige yükselmişler ve istedikleri sonuçları şu ana kadar alamamışlardır. özellikle fenerbahçe'nin başına ersun yanal geldikten sonra daha iyi işler başarabileceğini ve özellikle bu maçın çok önemli olduğunu düşünüyorum. bakıldığı zaman erzurum takımı savunması çok kaliteli olduğunu görüyoruz. ama gol yollarında çok büyük eksikleri olduğunu ve bir an önce yarı dönem içerisinde forvet konusunda transfer yapmaları gerekiyor. fenerbahçe taraftarı bu maça büyük bir ilgi göstereceğini ve kendi evinde ersun yanal'ı çok iyi karşılayacaklarını tahmin ediyorum. bakıldığı zaman her iki kulüp de en aşağıda yer alıyor ve düşme potasında çektiklerini söyleyebiliriz. tabii ki fenerbahçe gibi büyük bir kulübün alt lige düşmesini hiç kimse istemez. fenerbahçe ligin ilk yarısında çok iyi transferler yaptığı takdirde biraz olsun yukarıya doğru gelmeye başlayabilir. ama büyük bir ihtimalle tabii ki de yetişmesi zor gözüküyor. maç sırasında çok çekişmeli geçeceğini ve her iki takımın da bol bol pozisyon kaçıracağını tahmin ediyorum. seyirci ve izleyici için gerçekten çok güzel bir maç olacaktır büyük ihtimalle güzel bir performans sergileyeceklerini görmek istiyoruz.

0

her ne kadar fenerbahçe bu sezon çok kötü d

0

fenerbahçe'nin başına ersun yanal gelmiştir. ve bana göre ersun yanal bu takımın toparlayacak bir hocadır diye düşünüyorum. ersun yanal yarın doğum günü olduğu için bence oyuncular ona güzel bir galibiyet alarak güzel bir hediye vereceklerini düşünüyorum. bu oyuncularda iş yoktur ama ersun yanal bunları bence adam edecektir diye düşünüyorum.özellikle ersun yanal gelir gelmez 4 bölgeye transfer yapılmasını istemiş, bu 4 bölgeye bence kesinlikle ilk olarak forvettir.çünkü forvetimiz slimani'de iş yoktur. bana göre ersun yanal'da taraftarın desteğiyle ve gazıyla bu takımı kesinlikle üst sıralara doğru çıkaracaktır. özellikle yarın ilk galibiyetini alarak bence alanyaspor ve rizespor'un puan kaybettiği haftayı 3 puanla kapatıp en azından küme düşme hattından kurtulacaktır diye düşünüyorum.fenerbahçe'yi bence ersun yanal bu sene en kötü 5 sırada bitirecektir. her ne kadar kötü gitse de sene sonunda takımın başında ersun yanal olduğu için ben fenerbahçe'nin ligi 5 bitireceğini düşünüyorum.