0

vallahi eline koluna sağlık nasıl yapıyorsunuz ya? cidden eliniz hiç ağrımıyor mu?
vallahi billahi gönülden tebrik ediyorum sizi yani cidden şunu öğrendim ki iyi çalışan çok çalışan hemen yapabiliyormuş. cidden tebrik ederim iyi kazançlar dilerim. bakalım inşallah bende iyi bir şekilde bir kazanç elde edebilirim allah'ın izniyle.

0

eyüp kardeşim bu soruyu 5 saat önce sordum bilmiyorum saat o zaman dörtteü herhalde yani bana göre dörde kadar gayet iyi bir miktar yaptığımı düşünüyorum .o yüzden geç olduğunu düşünmüyorum. ancak yine de çok teşekkürler çok sağ ol şu anda işe gitmedim servis bekliyorum onda işbaşı yapacağım.

0

ben demistim. ugrasilinca yapiliyor diye :d :d

0

vay be helal olsun çabalayan öküz çite gidermiş derlerdi de inanmazdım çabalayan herkes yapıyor güle güle harç arkadaşım hakediyorsun sonuna kadar.

0

teşekkür ederim arkadaşları bayağı bir uğraş sonucu yaptım.ancak dediğim gibi ellerim koptu.evet culda hanım vardiyalı çalışıyorum.ve şu an gece vardiyasına geçiş yapıyoruz, bugün yarım gün çalışacağım. akşam 10 da işbaşı yapacağım ve sabah 4 gibi çıkacağım.

0

hayirli ugurlu olsun gule gule harcarsin umarim.:)

1

bakın olmuş bile benim tahminimden de 2 saat erken yapmışsınız. gece mi işe gidiyorsunuz. vardiyalı yöntemle çalışıyorsunuz sanırım. size de kolaylıklar dilerim.

0

evet bayağı bir uğraş sonucu şu an 25 lira 43 kuruş yapmış bulunmaktayım. ancak ellerim koptu diyebilirim. biraz dinleneceğim gibi siz değerli arkadaşlarından bol kazançlar diliyorum.